ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

Ο Μ.Χατζηαντωνίου δημιουργεί την Παλλαϊκή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση.(video-ρεπορτάζ)

Πολιτικη Τρίτη, 15η Απριλίου 2014
Ο Μ.Χατζηαντωνίου δημιουργεί την Παλλαϊκή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση.(video-ρεπορτάζ)
Ότι μετά από 40 χρόνια στα κοινά δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές , δηλώνει ο Μηνάς Χατζηαντωνίου ο οποίος δημιουργεί την Παλλαϊκή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση εξηγώντας ότι δεν πρόκειται για παράταξη αλλά για πρότυπη Πολιτική Σχολή και Πρακτική.

Στόχος όπως επισημαίνει ο Μ. Χατζηαντωνίου είναι η δική του προσωπική έξοδος και ταυτόχρονα μια αντιδραστική και συστηματική συνέχεια της αναγκαίας και ζητούμενης συλλογικότητας.

ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α. Κω-Νισύρου (Παλλαϊκή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση)

(Πρότυπη Πολιτική Σχολή και Πρακτική)

Υπεύθυνος-Εμψυχωτής-Συντονιστής: Μηνάς Γ. Χατζηανωνίου

ΘΕΣΗ 1η :

Οι οκτώ ενδεικτικές δεσμεύσεις και κινήσεις που πρέπει να προβεί ουσιαστικά και συμβολικά ηδημοτική αρχή της Κω, με την ομόφωνη απόφαση και σύμπραξη όλων των άλλων παρατάξεωνπριντις εκλογές του Μάη 2014!!!!

Αυτές οι δεσμεύσεις, επιδιώξεις και απαιτήσεις πρέπει να είναι υπόθεση και χρέος,κυρίως των Κώων πολιτών !!!!!

  1. 1. Άμεσηλειτουργία της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης με διαπαραταξιακή ομάδα από συμπολίτες εκπροσώπους τους, με ανοιχτό μυαλό και καλή πρόθεση, με τα στελέχη του σταθμού και τουΣΕΜΕΚ. Με αντιπροσωπευτική ομάδα πολιτών για ολοκληρωμένη και ολόπλευρη ενημέρωση και ανάλυση των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Για πραγματική ενημέρωση των παρατάξεων και πολιτών για κάθε έργοκαι παρέμβαση των υπηρεσιών του δήμου και κυρίως των τεχνικών υπηρεσιών, πριν και κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης τους!! Για ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των δημοτών για μια ποιοτική και αειφόρα πορεία ζωής στον ευλογημένο αυτό τόπο, με αγάπη και αλήθεια που πονάνε και γλυκαίνουν!!! ΕΠΙΜΕΝΩ!!!!
  2. 2. Ολοκληρωμένη, ολιστική, πολυεπίπεδη διαχρονική και μακρόπνοη μελέτη, αξιοποίησης και λειτουργίας των χώρων, κτιρίων, εκτάσεων και άλλων ιδιοκτησιών του δήμου και του δημοσίου, για όλες τις ανάγκες των πολιτών! Ουσιαστική και διεξοδική διαβούλευση με όλους τους πολίτες και συλλογικότητες, υπηρεσίες και φορείς και καταγραφή όλων των προτάσεων για την οριστικοποίηση τους. Συγκρότηση ομάδων εργασίας και συντονιστικής επιτροπής με συνεχή έλεγχο!!!! (Παίρνοντας βεβαίως υπόψη τον φοβερό κίνδυνο και καθεστώς του ΤΑΙΠΕΔ)
  3. 3. Τοποθέτηση του γλυπτού της «Αρπαγής της Ευρώπης» όπως έχει μελετηθεί από την γλύπτρια και τις Τ.Υ. του Δήμου, για μια αναγκαία και απαραίτητη απόπειρα προσέγγισης και σεβασμού στην καλλιτεχνική δημιουργία!! Είναι πάγια θέση και άποψη μας, ότι το γλυπτό αυτό παρά την απόλυτη και όχι τυχαία απαξίωση του, είναι το πιο επίκαιρο, αισθητικά ενδιαφέρον, και η καλύτερη επιλογή για την έτοιμη θέση, που το περιμένει προκλητικά τόσο καιρό !!!!! Επίσης η άμεση τοποθέτηση της προτομής του Αρχαιολόγου R. Herzog , στο χώρο δίπλα από την προτομή του Ι. Ζαράφτη, μετά από την περίεργη και προκλητική «εξαφάνιση» της!! Προτείνεται αντίστοιχη τοποθέτηση περίτεχνου δημιουργήματος με αναφορά στους δύο άνδρες στην είσοδο του Ασκληπιείου, όπως έχει προτείνει ο συμπατριώτης ιστορικός κ. Β. Χ΄Βασιλείου!! Και οι δύο τοποθετήσεις επιβάλλεται να γίνουν Πάνδημα και διαπαραταξιακά !!!!!!!
  4. 4. Κατεδάφιση των κτιρίων του Ασώματου που προσβάλει τη φύση, την ιστορία, το μέλλον και τους ανθρώπους ολόκληρης της Κω!!!
  5. 5. Απόσυρση της «σημαίας» του κ. Κώστα Καΐσερλη και την πρόσκληση στους πολίτες, τα σχολεία αλλά και τους δημιουργούς για την παλλαϊκή διαδικασία δημιουργίας της συμβολικής σημαίας της Κω.
  6. 6. Δέσμευση για καθιέρωση τηςδιαπαραταξιακής και έγκαιρης συζήτησης και ανάλυσης των θεμάτων που απασχολούν τον δήμο μας, πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα για τρέχοντα ζητήματα, σε συνδυασμό με την δημιουργική λειτουργία των συνοικιακών συμβουλίων με όποια τυπική μορφή παίρνουν τώρα με τους «Καλλικρατικούς» νόμους, χωρίς να αλλάζει ο στόχος και το ουσιαστικό περιεχόμενο Των δράσεων τους.
  7. 7. Ηθική, πολιτική και με ρήτρες δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και το σταμάτημα του καταστροφικού γιγαντισμού στον τουριστικό τομέα, της ανεξέλεγκτης «ανάπτυξης» και του ξεπουλήματος της εθνικής μας κυριαρχίας!!!
  8. 8. Η ουσιαστική και συστηματική αντιμετώπιση του σημαντικού προβλήματος και ελλείμματος στηνεπικοινωνία, την παιδεία, τον πολιτισμό, την νοοτροπία των Κώων πολιτών και στην ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας και κληρονομιάς, της ευαισθητοποίησης σε θέματα συλλογικής μνήμης και κοινωνικής αισθητικής!!

Άμεση οργάνωση και έναρξη μιας αναδραστικής ενημερωτικής και αναλυτικής

εκπομπής με τίτλο: «ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

>> Δεν μηδενίζουμε τις προσπάθειες και όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα!

Όμως όλες οι μεγαλεπήβολες εξαγγελίες, όλα τα έργα και οι δράσεις που βλέπουμε να εξελίσσονται αυτή την περίοδο δεν αποτελούν «άλλοθι» και δικαιολογία για την απαλλαγή της δημοτικής αρχής, των παρατάξεων και των πολιτών της Κω από την πρόκληση αυτή !!!!!!

>> Για κάθε δέσμευση εννοείται, ότι απαιτείται λεπτομερής ανάλυση και εξειδίκευση!!

Κως 24.3.2014 Για την ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α.

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ του ΔΗΡΑΣ πατώντας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ksigh.jpg
Εγκαινιάστηκαν οι τρεις κλειστοί αθλητικοί θόλοι στην Κω. Οι δεσμεύσεις Νικηταρά - Πλεύρη για νέα έργα και η συνάντηση με κατοίκους του Πυλίου

Πραγματοποιήθηκαν στο Ζηπάρι τα εγκαίνια των τριών νέων κλειστών αθλητικών θόλων της Κω, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη, ο οποίος δεσμεύτηκε για νέα ανταποδοτικά έργα

0e21703e-4079816.jpg
Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στο δημοσιεύμα του Νίκου Μυλωνά

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του

stighmiotipo-othonis-2026-10-21-125309.png
Nομαρχιακή Eπιτροπή Bορείων Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ: «Η Δημοκρατία δεν φοβάται την ενημέρωση και την ειρηνική διαμαρτυρία»

Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα

enwsh-ksenodoxwn-kw.webp
Ένωση Ξενοδόχων Κω: Διαμαρτυρία για την παράνομη εγκατάλειψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε προαύλιους χώρους ξενοδοχείων

Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 1:31ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας