Ιβίσκος - Α.Ε. Δικαίου 55-74 (5η αγωνιστική ανδρικού Β' φάσης 2013/2014)

Αθλητικα Δευτέρα, 7η Απριλίου 2014
Ιβίσκος - Α.Ε. Δικαίου 55-74 (5η αγωνιστική ανδρικού Β' φάσης 2013/2014)
Μιά ακόμα νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, νικώντας 55-74 τον Ιβίσκο στην Ρόδο.

Με την νίκη παραμείναμε στην 1η θέση της βαθμολογίας (μαζί με Διαγόρα & Αγ.Θεοδώρους) και είμαστε μέσα στο "κόλπο" για το φετινό πρωτάθλημα !

Από την αρχή του αγώνα είχαμε συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ. Στο 1ο ημίχρονο η διαφορά κυμαινόταν στους 4 με 9 πόντους, αν και κάποια στιγμή προηγηθήκαμε και με +12.

Στο 2ο ημίχρονο αυξήσαμε περισσότερο την πίεση στα αντίπαλα γκαρντ, και έτσι η διαφορά σταδιακά ξεπέρασε τους 20 πόντους (46-67), 4'30'' πριν την λήξη του αγώνα. Μάλιστα, ο Παντελής Τριτσάρης με κάρφωμα εκανε το 50-72 (+22) στα 2΄για την λήξη, και αμέσως μετά το 50-74, που ηταν η μεγαλύτερη αποψινή διαφορά (+24).

Ο Δημήτρης Τζομάκας είχε σε καλή επιθετική μέρα Τρύπα και Γκοράτσα, ενώ ο Παντελής Τριτσάρης έκανε απίθανο παιχνίδι (ξανά double-double) με 23π., 14 ριμπ., 2 κλεψ., 2 κοψ., 1 ασίστ και 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης P.I.R. !!!

Στην άμυνα Ζαφείρης Δρόσος, Γιάννης Γεωργαδάκης και Περικλής Τσατσούλης έκαναν καταπληκτικά πράγματα, βγάζοντας τελείως από το ρυθμό τους, τους αντιπάλους !

Εκτός 12αδας έμειναν : Πολίτης , Κοντογιάννης , Μανώλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Υ.Γ.1 Η σημερινή νίκη αφιερώθηκε στον γραμματέα της ομάδας μας, Κώστα Καραθωμά, ο οποίος είχε σήμερα τα 30στά του γενέθλια !

Δεκάλεπτα: 11-16, 25-29, 45-54, 55-74

Ιβίσκος (Μισσού): Μητσού 1, Ντρέρη, Μαρινάκης 11(1), Μαρουλλάκης Ι. 14, Καραγιάννης, Μπιλλιάς 6, Τσαλίκης 3(1), Φυλτζανίδης 4, Δούβαλης 5, Καμπουράκης, Μαρουλλάκης Γ. 11(3)Α.Ε. Δικαίου (Τζομάκας): Δρόσος Ζ. 6(1), Λάμπρου ,Χατζηφιλίππου, Τρύπας 15(3), Γεωργαδάκης 6, Τριτσάρης 23(2), Γκοράτσας 14(1),Τσατσούλης 2, Καλαμπαλής, Χατζηγιακουμής 8(1), Ζώγας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
fortiga-kinisi-1280x853.jpg
Τέλη κυκλοφορίας: Πώς θα διαμορφωθούν το 2026 – Παραδείγματα και νέες κλίμακες

Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια οδηγοί θα πληρώσουν τα ίδια τέλη κυκλοφορίας με φέτος - Η πλατφόρμα ανοίγει στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ τα πρόστιμα για καθυστέρηση φτάνουν έως το 100%

zf0_9473-3-1280x919.jpg
Το εργαστήρι στην Κάλυμνο που παράγει τα πιο premium σφουγγάρια στον κόσμο – Πελάτες του η Hermes και η Κιμ Καρντάσιαν

Δείτε το αφιέρωμα του Θανάση Διαμαντόπουλου για το www.newmoney.gr (Φωτογραφίες: Vasiliki Moisiadou)

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 11:22ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency