Τα είπαν Κουσουρνάς - Υψηλάντης.ΦΩΤΟ

Πολιτικη Παρασκευή, 14η Μαρτίου 2014
Τα είπαν Κουσουρνάς - Υψηλάντης.ΦΩΤΟ
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά και ενημερώθηκε για την πορεία των λιμενικών έργων και των έργων που πρόκειται να ενταχθούν στην νέα προγραμματική σύμβαση.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά για να ενημερωθεί για την πορεία των λιμενικών έργων στη Ρόδο και των έργων που είναι ώριμα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση.
Ο κ. Υψηλάντης θεωρεί υψίστης σημασίας την προώθηση και ολοκλήρωση των έργων, τόσο στο τουριστικό και εμπορικό λιμάνι της Ρόδου όσο και στις μαρίνες.
Επιπρόσθετα ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των ενεργειών στα λιμάνια Φανών και Καμείρου.
Αναφορικά με τα ώριμα έργα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση, δεσμεύθηκε να απευθυνθεί προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών για την διασφάλιση της ένταξης τους.
Για το θέμα της παραχώρησης της Ροδιακής Έπαυλης προς τον Δήμο Ρόδου, με αίτημα του Βουλευτή καθορίστηκε συνάντηση με τους αρμοδίους στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, κ. Στουρνάρα Γιάννη, για τα τέλη του μηνός Μαρτίου.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πλήρη ενημέρωση, εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ωρίμανση των έργων και δεσμεύθηκε να βοηθήσει για την υλοποίηση των προγραμματισθέντων.
Τέλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο ενημέρωσε για τον εμπρησμό της αίθουσας του πρώτου ακροατηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου και ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Τρίτη, 19 Αυγούστου 12:15ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency