Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά για να ενημερωθεί για την πορεία των λιμενικών έργων στη Ρόδο και των έργων που είναι ώριμα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση.
Ο κ. Υψηλάντης θεωρεί υψίστης σημασίας την προώθηση και ολοκλήρωση των έργων, τόσο στο τουριστικό και εμπορικό λιμάνι της Ρόδου όσο και στις μαρίνες.
Επιπρόσθετα ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των ενεργειών στα λιμάνια Φανών και Καμείρου.
Αναφορικά με τα ώριμα έργα προς ένταξη στη νέα προγραμματική σύμβαση, δεσμεύθηκε να απευθυνθεί προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών για την διασφάλιση της ένταξης τους.
Για το θέμα της παραχώρησης της Ροδιακής Έπαυλης προς τον Δήμο Ρόδου, με αίτημα του Βουλευτή καθορίστηκε συνάντηση με τους αρμοδίους στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών, κ. Στουρνάρα Γιάννη, για τα τέλη του μηνός Μαρτίου.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πλήρη ενημέρωση, εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ωρίμανση των έργων και δεσμεύθηκε να βοηθήσει για την υλοποίηση των προγραμματισθέντων.
Τέλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον οποίο ενημέρωσε για τον εμπρησμό της αίθουσας του πρώτου ακροατηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου και ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Πραγματοποιήθηκαν στο Ζηπάρι τα εγκαίνια των τριών νέων κλειστών αθλητικών θόλων της Κω, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη, ο οποίος δεσμεύτηκε για νέα ανταποδοτικά έργα
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του
Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα
Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας