ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Την μπάλα στην εξέδρα πέταξε ο Δήμαρχος Κω όσον αφορά το κυκλοφοριακό στη Ζιά.

Χαμός στην βουλή εξαιτίας υβριστικής επίθεσης κατά του Β. Υψηλάντη από Χρυσαυγίτη βουλευτή

Πολιτικη Πέμπτη, 13η Μαρτίου 2014
Χαμός στην βουλή εξαιτίας υβριστικής επίθεσης κατά του Β. Υψηλάντη από Χρυσαυγίτη βουλευτή
ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Χυδαίοι χαρακτηρισμοί κατά του Δωδεκανήσιου βουλευτή. Θα καταθέσει μήνυση εναντίον του
Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που θα αποφάσιζε εάν θα προτείνει την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης, όταν κλήθηκε να εκφράσει τις απόψεις του για τα όσα συμβαίνουν άρχισε να μιλάει για τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και άλλες υποθέσεις.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη το μέλος της επιτροπής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης, για να τονίσει ότι η υπόθεση του κ. Παπακωνσταντίνου έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και εκείνη θα αποφανθεί.

Ο βουλευτής Αρβανίτης εξαπέλυσε τότε σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Υψηλάντη αποκαλώντας τον «παλιάνθρωπο» και του φώναζε «ντροπή σου τι είναι αυτά που λες. Εχεις και ένα ιστορικό όνομα και το προσβάλλεις»

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο με τον Βασίλη Υψηλάντη να απαντάει ότι εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι με τη φασιστική και ναζιστική νοοτροπία που έχεις.

Την ίδια στιγμή ο κ. Μαρκογιαννάκης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ, όταν ο κ. Υψηλάντης σηκώθηκε να φύγει από την αίθουσα, του είπε «κάτσε κάτω δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να βγούμε έξω από την αίθουσα».

Από την πλευρά του, πάντως, ο Βασίλης Υψηλάντης τόνισε ότι θα υποβάλλει μήνυση στον Μιχάλη Αρβανίτη για τα όσα του είπε.

iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-27-082651.png
Ξέφραγο αμπέλι εδώ και χρόνια αλλά το χρήμα να ρέει... Προκλητική πλέον, η αδράνεια των αρχών

Με τις ευλογίες των αρχών, το χάος που επικρατεί εδώ και χρόνια στη Ζιά συνεχίζεται και φέτος.

astynomia-1-(1).jpg
Καταδίωξη ανηλίκων με μηχανάκι στην Κω - Πέταξαν κουτάκι ντεπόν με 7,7 γραμμάρια κοκαΐνης. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς

Επεισοδιακή καταδίωξη ανηλίκων με μηχανάκι λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη 26 Ιουνίου. Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι (ένας ημεδαπός και ένας αλβανικής καταγωγής).

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
34 °C
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 1:44ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency