
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 4 αλλοδαποί(τρεις Αιγύπτιοι και ένας Παλαιστίνιος) καθώς ζούσαν παράνομα στην χώρα μας,ενώ βρέθηκε στην κατοχή τους και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από εντολή Εισαγγελέα άνδρες της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έλεγχο χθες το απόγευμα στο σπίτι όπου έμεναν οι 4 άνδρες στην Καρδάμαινα και διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα(άδειες παραμονής κ.λ.π.).Μάλιστα μετά από έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι βρέθηκε στην κατοχή τους και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών(1,3 γραμμάρια ινδικής Κάνναβης)
Οι 4 συλληφθέντες αναμένεται να απελαθούν από την χώρα μας.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου της TAFI στη Ρόδο, μετά και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Στο επίκεντρο η διαμόρφωση κοινού σχεδίου προσέγγισης της ινδικής αγοράς και η ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ινδία προς τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου