Είχα την τιμή να παραβρεθώ στους γάμους δύο νέων, της Κατερίνας και του Μιχάλη. Μεγάλη ήταν η συγκινησιακή φόρτιση σε αυτό το ζεστό περιβάλλον, που δύο οικογένειες έγιναν μία.
Η άξια μητέρα, Φιλίτσα Γιάννου και οι εξαίρετοι γονείς , Αντώνης και Κοκκώνα Ζουμπά, πάντρεψαν τα παιδιά τους στην Κέφαλο το Σάββατο 15/2/2014.
Αξιοθαύμαστο ήταν το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μελών της οικογένειας σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.
Εύχομαι στους νεόνυμφους η λαχτάρα που έχουν για να δώσουν χαρά κι αγάπη ο ένας στον άλλο, μαζί με το πραγματικό ενδιαφέρον και τη θετική ενέργεια αυτής της μεγάλης οικογένειας, να τους βοηθήσουν να ζουν ευτυχισμένοι, να αποκτήσουν το μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου, παιδιά, και να τους δίνει η μάνα μας η φύση δύναμη να δίνουν χαρά και σε άλλους.
Απ΄την καρδιά μου
Ματθαίος Σεγραίδος.