Ο τ. βουλευτής - Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση που οργάνωσαν συνεργάτες του και κατά την οποία ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις Δημοτικές εκλογές 2014 ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για τον δήμο της Κω ανέφερε τα παρακάτω.:
Έλαβα την απόφαση να ζητήσω στην εκδήλωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας προσκειμένου να συνεχίσω την μακράν πορεία προσφοράς στον τόπο μας,με την ιδιότητα τώρα του Δημάρχου Κω.Κάποιοι ρωτούν Ο υπουργός γίνεται Δήμαρχος;Απάντηση Ναι! Γιατί πιστεύω πως η κάθε Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή των δημοτών τους.Έτσι σήμερα επισημότερα από ότι μέχρι χθες,ανακοινώνω ότι θα μετάσχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές επικεφαλής ψηφοδελτίου.Αποτελεί για εμένα πρόκληση το εγχείρημα της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται στους συμπολίτες μας και θεωρώ χρέος την προσπάθεια της ανάληψης αυτής της ευθύνης από εμένα και τους συνεργάτες μου.Δηλώνω ότι εκτιμώ όσους αποφασίζουν να αναμειχθούν στην διαχείριση των κοινών είτε ανήκουν στην ίδια με εμένα ομάδα είτε όχι.Αποφεύγοντας επί του παρόντος αναφορά στο πρόσφατο Δημοτικό παρελθόν προτείνω στους συμπατριώτες μας να αποδεχθούν την πρόταση μας που είναι: όχι στην συνεχή αντιδικία και στην ανώφελη σύγκρουση,στην καταστροφική στασιμότητα,στον κοινωνικό κατακερματισμό στην κακοδιαχείριση και στη σπατάλη.
Ναι στην αξιοποίηση προσώπων και στη συλλογικότητα και αλληλεγγύη,ναι στην προβολή θεμάτων και στην ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου και προπάντων της Ιπποκρατικής κληρονομιάς,ναι στον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος-που είναι η ανεπανάληπτη βάση της Τουριστικής μας δράσης και στην αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης Δημοτικής περιουσίας μας,Ναι στις παρεμβάσεις για την βελτίωση όλων των υπηρεσιών που παρέχει το κράτος ,ναι στην εξωστρέφεια και κυρίως ναι στο νοικοκυριό.Καταθέτω για την επίτευξη των παραπάνω το έργο μου,την πορεία μου,τις γνώσεις μου,την αποφασιστικότητα μου,συγκρουσιακά όπου χρειάζεται,καιι τη δυνατότητα να κινούμαι,προς όφελος του τόπου μας,σε χώρους γνώριμους,εντός και εκτός Ελλάδος,στην Αθήνα,δηλαδή,στις Βρυξέλλες,στο Στρασβούργο και αλλού.Τα προηγούμενα δεν είναι ανέφικτα γιατί είναι τα στοιχεία της μέχρι σήμερα πολιτικής μου δραστηριότητας για τα Δωδεκάνησα που την ενισχύει η παρουσία ικανών συνεργατών και έτσι αποτελούν εγγύηση για το ξεπέρασμα της σημερινής κατάστασης και το ξεκίνημα μιας νέας επιτυχημένης πορείας όλων των συνδημότων μας αδιακρίτως θρησκείας, ηλικίας ή οικονομικής υπόστασης.
Σε αυτή την προσπάθεια καλώ να μετάσχετε όλοι οι συμπρατριώτες μας ώστε η πανέμορφη Κως να ανέβει στη θέση που της αξίζει.
Πραγματοποιήθηκαν στο Ζηπάρι τα εγκαίνια των τριών νέων κλειστών αθλητικών θόλων της Κω, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη, ο οποίος δεσμεύτηκε για νέα ανταποδοτικά έργα
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του
Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα
Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας