http://amoustakis.wordpress.com/2014/02/23/f_nikitas_presbyteros/
Το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014, ακριβώς στην πέμπτη επέτειο της εκλογής από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μετά από πρόταση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου,στον επισκοπικό θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ναθαναήλ, τελέστηκε στον Ιερό Ναό τηςΑγίας Παρασκευής Κω η χειροτονία του π. Νικήτα (Παπανικολάου) εις πρεσβύτερον.
Λίγο πριν από τη στιγμή της χειροτονίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, αφού μετέφερε στους πιστούς τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, προέτρεψε πατρικά τον π. Νικήτα να συνεχίσει να αγωνίζεται και να προσφέρει συνεχώς στο συνάνθρωπό του έχοντας πίστη και ελπίδα στο Θεό παρά τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε προς τον χειροτονούμενο ότι στην πορεία του προς το θυσιαστήριο δε θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει δίπλα του το Θεό και γύρω του όσους τον αγαπούν, όπως ακριβώς στη χειροτονία του, κατά την οποία του συμπαραστέκονται προσευχόμενοι γι’ αυτόν ο Επίσκοπός του, οι συνεφημέριοί του, ο Δήμαρχος της Κω κ. Κώστας Καΐσερλης, οι συγγενείς και οι φίλοι του και ο λαός του Θεού.











Με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή διακονία στον π. Νικήτα με πίστη στο Θεό, προσήλωση στο έργο του και αγάπη στο συνάνθρωπο.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας