Σίριαλ...Δημοσίευμα θέλει τον Παυλίδη να ενδιαφέρεται και για το Δήμο της Ρόδου.

Πολιτικη Πέμπτη, 13η Φεβρουαρίου 2014
Σίριαλ...Δημοσίευμα θέλει τον Παυλίδη να ενδιαφέρεται και για το Δήμο της Ρόδου.

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Η προϋπόθεση που έθετε να είναι η Ρόδος ένας δήμος είναι πλέον γεγονός και τώρα είναι όλα ανοικτά
Ταράζουν τα ήδη ταραγμένα νερά του τοπικού πολιτικού σκηνικού οι πληροφορίες ότι ο πρώην υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης έχει αρχίσει κύκλο επαφών με τοπικούς παράγοντες, ύστερα από την παρότρυνση που δέχεται να αναμιχθεί ενεργά στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Ρόδου, ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου συνδυασμού.

Ο κ. Παυλίδης βρίσκεται στη Ρόδο από την Τρίτη και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με παλιούς συνεργάτες του από την πόλη της Ρόδου και τα χωριά, καθώς και με εκπροσώπους συλλογικών φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm, o πρώην υπουργός στις συζητήσεις που έκανε μέχρι τώρα δεν έδινε σαφείς απαντήσεις αν θα αποδεχθεί την πρόκληση να ηγηθεί συνδυασμού για το δήμο Ρόδου, δεδομένου ότι, όπως έλεγε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα αν στο νησί της Ρόδου θα παραμείνει ένας δήμος ή θα δημιουργηθούν περισσότεροι, αφού ήταν εντελώς αρνητικός να εκτεθεί ως υποψήφιος σε έναν από τους δήμους που θα εδημιουργούντο.

Τώρα όμως που οριστικοποιήθηκε ότι το νησί της Ρόδου θα παραμείνει ένας δήμος, δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Τις προσεχείς μέρες ο Αριστοτέλης Παυλίδης θα εντείνει τις επαφές του και σύμφωνα με πληροφορίες εάν διαπιστώσει ότι υπάρχει θετικό κλίμα στη ροδιακή κοινωνία και τα στελέχη της, τώρα θα πάρει και τις οριστικές αποφάσεις του.

Rodosalarm

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 6:15ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency