ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

''Ο απερχόμενος κ.Καϊσερλης και η μικρή του ομάδα δεν μπορούν να παραπλανήσουν κανέναν πλέον''.

Πολιτικη Πέμπτη, 13η Φεβρουαρίου 2014
''Ο απερχόμενος κ.Καϊσερλης και η μικρή του ομάδα δεν μπορούν να παραπλανήσουν κανέναν πλέον''.
Ο κρυπτόμενος και εξαφανισμένος δήμαρχος, αφού έδωσε σημεία ζωής στην Κέφαλο μετά από 4 χρόνια απουσίας και απραξίας, εξαφανίστηκε πάλι, μη εμφανιζόμενος στη σημερινή εκδήλωση της παράταξης του, που προετοίμαζε εδώ και μέρες!
Η απουσία και ανυπαρξία έργου αντικαταστάθηκε με νέες εξαγγελίες και υποσχέσεις για την Κέφαλο.
Ο κ.Μαραγκός ανέλαβε να μετατρέψει την Κέφαλο, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του κ.Καϊσερλη, σε διοικητικό και οικονομικό κέντρο με τη Νίσυρο, την Αστυπάλαια και το νότιο συγκρότημα Δωδεκανήσου.
Προφανώς αφού ολοκληρώσει πρώτα τη....μελέτη βιωσιμότητας για την αγορά πλοίου, όπως είχε εξαγγελθεί πριν λίγο καιρό.
Άλλος ανέλαβε τις ασφαλτοστρώσεις και ένας άλλος μίλησε για το τεράστιο έργο που γίνεται στην Κέφαλο
Θυμήθηκαν, στο τέλος της θητείας τους, να μιλήσουν και για το τοπικό συμβούλιο της Κεφάλου, που οι ίδιοι υποβάθμισαν και μετέτρεψαν σε διακοσμητικό όργανο.
Όλοι αυτοί, πήγαν την Κέφαλο πολύ πίσω.
Έρχονται τρεις μήνες πριν τις εκλογές να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των πολιτών, να παρουσιάσουν μια εικονική πραγματικότητα.
Οι πολίτες όμως στην Κέφαλο, έχουν και μνήμη και κρίση.
-Γνωρίζουν ότι ο απερχόμενος δήμαρχος και οι τοπικοί του συνεργάτες εμπόδισαν το σχέδιο πόλης γιατί έβλεπαν ''οράματα'' ή μάλλον ''γαιοράματα''. Και ο νοών νοήτω.
-Γνωρίζουν ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν προχώρησε το έργο του βιολογικού καθαρισμού που είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Εντάχθηκε στη χρηματοδότηση η μελέτη, που είχε ετοιμάσει ο τότε δήμαρχος κ.Μπίλλης και απεντάχθηκε η κατασκευή του.
-Γνωρίζουν ότι η ανάπλαση της λιμενικής ζώνης είχε ήδη συμβασιοποιηθεί από το 2010, από την τότε διοίκηση του Λ.Τ και αυτή η δημοτική αρχή καθυστέρησε και καθυστερεί την υλοποίηση του έργου.
-Γνωρίζουν ότι ο κ.Καϊσερλης αποφεύγει επιμελώς να δώσει απαντήσεις για το που διέθεσε το 1.300.000 ευρώ από το αποθεματικό του Δήμου Ηρακλειδών. Χρήματα που έπρεπε να διατεθούν για έργα και υποδομές στην περιοχή μας.
Ο απερχόμενος κ.Καϊσερλης και η μικρή του ομάδα δεν μπορούν να παραπλανήσουν κανέναν πλέον.
Οι υποσχέσεις, οι αθέμιτες πιέσεις και οι πολιτικές συναλλαγές κάποτε τους έφταναν, σήμερα δεν τους φτάνουν.
Γι’ αυτό και οι πολίτες, όχι μόνο της Κεφάλου, αδιαφορούν στις όποιες προσκλήσεις τους.
Η Κέφαλος θα στηρίξει την πρόταση του Γιώργου Κυρίτση και της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Όλοι μαζί θα κάνουμε μια Νέα Αρχή.
Με έργα και όχι με ψέματα.
Με συμμετοχή, με συνεργασία, με το τοπικό συμβούλιο να αποφασίζει για ότι πρέπει να γίνει σε αυτόν εδώ τον τόπο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ksigh.jpg
Εγκαινιάστηκαν οι τρεις κλειστοί αθλητικοί θόλοι στην Κω. Οι δεσμεύσεις Νικηταρά - Πλεύρη για νέα έργα και η συνάντηση με κατοίκους του Πυλίου

Πραγματοποιήθηκαν στο Ζηπάρι τα εγκαίνια των τριών νέων κλειστών αθλητικών θόλων της Κω, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη, ο οποίος δεσμεύτηκε για νέα ανταποδοτικά έργα

0e21703e-4079816.jpg
Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη στο δημοσιεύμα του Νίκου Μυλωνά

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών, Γιώργος Πατούλης, απαντά σε δημοσίευμα για την παρουσία του στην Ιπποκρατική Εβδομάδα στην Κω, κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες και επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του

stighmiotipo-othonis-2026-10-21-125309.png
Nομαρχιακή Eπιτροπή Bορείων Δωδεκανήσων ΠΑΣΟΚ: «Η Δημοκρατία δεν φοβάται την ενημέρωση και την ειρηνική διαμαρτυρία»

Με αφορμή τη συζήτηση στην Κω για τη διανομή φυλλαδίων της ΚΝΕ έξω από σχολείο, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τονίζει πως η ειρηνική διαμαρτυρία αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα

enwsh-ksenodoxwn-kw.webp
Ένωση Ξενοδόχων Κω: Διαμαρτυρία για την παράνομη εγκατάλειψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε προαύλιους χώρους ξενοδοχείων

Την έντονη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Κω για το συνεχιζόμενο φαινόμενο εγκατάλειψης αδέσποτων ζώων στους προαύλιους χώρους των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 6:39ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας