ΚΕΚ «ΕΝΑ»
Το ΚΕΚ «ΕΝΑ» καθιερώνει μια σειρά από τριήμερα πρακτικά σεμινάρια Εξειδίκευσης & Μετ-Εκπαίδευσης με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων στο κομμάτι του επισιτισμού στο νησί μας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το «ChefClub Δωδεκανήσου».
Μέσα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσουμε οι λάτρεις της Γαστρονομίας και οι Επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευθούν και να δημιουργήσουν μαζί.
Σας Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη Πρακτική εκπαίδευση όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μια αλλαγή στην επαγγελματική ζωή σας αποκτώντας όλα τα εφόδια αλλά και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαπρέψετε σε ένα χώρο με μεγάλη ζήτηση.
Σεμινάριο 1:
«Η τέχνη της παρασκευής Πίτσας»
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 04-05-06 Φεβρουαρίου 2014
Εκπαιδευτές :Κουλλιάς Δημήτρης (ExecutiveChef)
Μάριος Ζάχης (Τεχνίτης Πίτσας).
Τόπος Υλοποίησης: Εστιατόριο “Avanti”.
Σεμινάριο 2:
«Χειροποίητα Ζυμαρικά»
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 12-13-14 Φεβρουαρίου 2014
Εκπαιδευτές : Παρατσόκας Παναγιώτης (ExecutiveChef)
Κουλλιάς Δημήτρης (ExecutiveChef)
Τόπος Υλοποίησης: Εστιατόριο “Avanti”.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το «ChefClub Δωδεκανήσου».
Η βεβαίωση παρακολούθησης συνυπογράφεται από το “ChefClub Δωδεκανήσου».
Σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα σεμινάρια Εξειδίκευσης.
Για να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22420-20015.
Με εκτίμηση
Η ομάδα του
ΚΕΚ «ΕΝΑ»
Πλατάνι Κως
22420-20015
www.facebook.com/EkpaideutikoKentroKo
Η δήλωση του Σταμάτη Καμπουράκη.
''Διανοίξαμε, για πρώτη φορά, άλλους δύο νέους δρόμους διαφυγής.''
H ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.