Σεμινάρια εξειδικευμένης μαγειρικής τέχνης στο ΚΕΚ ΕΝΑ.

Κοινωνια Πέμπτη, 23η Ιανουαρίου 2014
Σεμινάρια εξειδικευμένης μαγειρικής τέχνης στο ΚΕΚ ΕΝΑ.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΚΕΚ «ΕΝΑ»

Το ΚΕΚ «ΕΝΑ» καθιερώνει μια σειρά από τριήμερα πρακτικά σεμινάρια Εξειδίκευσης & Μετ-Εκπαίδευσης με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων στο κομμάτι του επισιτισμού στο νησί μας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το «ChefClub Δωδεκανήσου».

Μέσα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσουμε οι λάτρεις της Γαστρονομίας και οι Επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευθούν και να δημιουργήσουν μαζί.

Σας Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη Πρακτική εκπαίδευση όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μια αλλαγή στην επαγγελματική ζωή σας αποκτώντας όλα τα εφόδια αλλά και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαπρέψετε σε ένα χώρο με μεγάλη ζήτηση.

Σεμινάριο 1:

«Η τέχνη της παρασκευής Πίτσας»

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 04-05-06 Φεβρουαρίου 2014

Εκπαιδευτές :Κουλλιάς Δημήτρης (ExecutiveChef)

Μάριος Ζάχης (Τεχνίτης Πίτσας).

Τόπος Υλοποίησης: Εστιατόριο “Avanti”.

Σεμινάριο 2:

«Χειροποίητα Ζυμαρικά»

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 12-13-14 Φεβρουαρίου 2014

Εκπαιδευτές : Παρατσόκας Παναγιώτης (ExecutiveChef)

Κουλλιάς Δημήτρης (ExecutiveChef)

Τόπος Υλοποίησης: Εστιατόριο Avanti.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το «ChefClub Δωδεκανήσου».

Η βεβαίωση παρακολούθησης συνυπογράφεται από το “ChefClub Δωδεκανήσου».

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα σεμινάρια Εξειδίκευσης.

Για να ενημερωθείτε για τα σεμινάρια αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22420-20015.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του

ΚΕΚ «ΕΝΑ»

Πλατάνι Κως

22420-20015

www.ekeko.gr

www.facebook.com/EkpaideutikoKentroKo

pizza

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 1:19ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency