ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

Καμία ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου & Δημοτικών Συμβούλων.

Πολιτικη Πέμπτη, 23η Ιανουαρίου 2014
Καμία ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου & Δημοτικών Συμβούλων.
Καμία ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και της ελάσσονος μειοψηφίας ως απόρροια της μηνυτήριας αναφοράς του Γ. Κυρίτση δεν υφίσταται.
Η δεδομένη πολιτική ανυπαρξία και η επερχόμενη διάλυση του συνονθυλεύματος της παράταξης του κ. Κυρίτση που θα επικυρωθεί με την εκλογική διαδικασία του Μαΐου τους οδηγεί στα γνωστά μονοπάτια της παραπληροφόρησης, της κατασυκοφάντησης και της δικολαγνείας με μοναδικό στόχο να πλήξουν την ακεραιότητα του Δημάρχου και των στελεχών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής. Εσχάτως βέβαια φροντίζουν να εμπλέκουν και να κατηγορούν και Δημοτικούς Συμβούλους της ελάσσονος μειοψηφίας καθώς και «νεοαποκτηθέντα» μέλη της παράταξής τους.
Χωρίς αιδώ και με τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να πλήξουν ή κατά την προσφιλή τους έκφραση «να συντρίψουν» συμπατριώτες μας κατά τη διάρκεια της διαβόητης θητείας τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν και να παραπλανήσουν ακόμα και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης έχοντας τελευταία κατασκηνώσει στους χώρους των δικαστηρίων της Κω.
Σχετικά με την μηνυτήρια αναφορά του Γ. Κυρίτση και των Συμβούλων του που αφορά στην λειτουργία της ΕΔΗΚ (Κινηματογράφος – Αίγλη) το 2011 και όχι όπως αφήνεται να εννοηθεί την απόλυτα σύννομη λειτουργία υπό την ευθύνη της Κοιν.Σ.Επ. «ΕΥΦΡΑΙΝΕΙΝ» και της Κοιν.Σ.Επ. «Ορφέας» από το 2012 πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη ως κοινοί συκοφάντες και στον Κωακό λαό να εξηγήσουν πως και γιατί αυτή η επιχείρηση έφτασε να έχει χρέη άνω των 250.000 Ευρώ, πως μεθόδευσαν την απόλυση των εργαζόμενων αντί για τη μεταφορά τους στο Δήμο και πως λειτουργούσε η καθημερινή διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
29de2afc336fd654a12310298166acb8-b.jpg
Η Μίκα Ιατρίδη στη Λέρο και την Πάτμο με τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Μετανάστευσης: Σημαντικά έργα για το νερό και τις υποδομές

Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, συνοδεύοντας τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Μετανάστευσης για την προώθηση σημαντικών έργων ύδρευσης και περιβαλλοντικών υποδομών στα δύο νησιά

3.jpg
Γιάννης Παππάς: Παρεμβάσεις 18,39 εκατ. ευρώ για τη Λέρο από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Στη Λέρο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς μαζί με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, πραγματοποιώντας αυτοψία σε έργα και παρεμβάσεις συνολικού ύψους 18,39 εκατομμυρίων ευρώ

azores2-kefalos.png
Ναβροζίδης Χ. από τις Αζόρες: «Το Νότιο Αιγαίο στην Ευρώπη των ψηφιακών νησιών - Η γεωγραφία καθορίζει τις αποστάσεις, όχι όμως τις δυνατότητες των πολιτών μας»

Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 8:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας