«Στις 19 Ιανουαρίου είχε προσδιοριστεί ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη, των Βουλευτών και των φορέων του νησιού, για το θέμα του κτιρίου της 80 ΑΔΤΕ.
Ένα θέμα που οδηγήθηκε εδώ που οδηγήθηκε από τους αυτοσχεδιασμούς και τις παραλείψεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Αιφνιδίως και χωρίς να υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση, η δημοτική αρχή προχώρησε στην αναβολή της συνεδρίασης.
Ο κ.Καϊσερλης, έστω και στις τελευταίες ημέρες της θητείας του, οφείλει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κινείται αυθαίρετα.
Ιδιαίτερα σε ζητήματα που μας αφορούν όλους, σε ζητήματα που ενώνουν όλο το νησί σε μία κοινή προσπάθεια και διεκδίκηση.
Όφειλε και οφείλει να επιδιώξει συνεννόηση με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, να καλέσει τους φορείς του νησιού σε συστράτευση.
Μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης.
Η αναβολή της συνεδρίασης δείχνει δύο πράγματα:
α. Προχειρότητα και ανεπίτρεπτους αυτοσχεδιασμούς.
β. Τεράστιο έλλειμμα σχεδιασμού αλλά και διάθεσης συνεργασίας.
Ο απερχόμενος δήμαρχος, μετά από τρία χρόνια πειραματισμών και αποτυχιών, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι οι εποχές όχι μόνο έχουν αλλάξει αλλά ότι τον έχουν προσπεράσει.
Ότι κανείς δεν μπορεί μόνος του.
Το ζήτημα της διεκδίκησης από το Δήμο του ακινήτου της 80 ΑΔΤΕ, δεν μπορεί να το χειριστεί μόνος του ο κ.Καϊσερλης.
Είναι υπόθεση όλων των πολιτών και των φορέων της Κω, αυτοί θα δώσουν ώθηση και δύναμη στην προσπάθεια διεκδίκησης.
Είναι υπόθεση κοινής συμφωνίας και ευρύτερων συνεργασιών και όχι αυτοσχεδιασμών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, συνοδεύοντας τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Μετανάστευσης για την προώθηση σημαντικών έργων ύδρευσης και περιβαλλοντικών υποδομών στα δύο νησιά
Στη Λέρο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς μαζί με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, πραγματοποιώντας αυτοψία σε έργα και παρεμβάσεις συνολικού ύψους 18,39 εκατομμυρίων ευρώ
Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες
Ξεκίνησαν οι παραλαβές εξοπλισμού μέσω του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας