ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Oλοκληρώνεται το μεγάλο έργο της κατασκευής του Βιολογικού του π. Δήμου Δικαίου.Άλλα δύο σημαντικά έργα δημοπρατήθηκαν

Πολιτικη Τετάρτη, 15η Ιανουαρίου 2014
Oλοκληρώνεται το μεγάλο έργο της κατασκευής του Βιολογικού του π. Δήμου Δικαίου.Άλλα δύο σημαντικά έργα δημοπρατήθηκαν
Άλλα δύο σημαντικά έργα δημοπρατήθηκαν και αύριο ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο της κατασκευής του Βιολογικού του π. Δήμου Δικαίου

Σε πλήρη ετοιμότητα και συνεχή εγρήγορση οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου της Κω και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης υπό την ευθύνη των Αντιδημάρχων Θεοδόση Νικηταρά και Αντώνη Γιωργαρά, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Γιώργου Πασσανικολάκη και του Αντιπροέδρου Λευτέρη Διακογιώργη προωθούν την άμεση δημοπράτηση και την εκτέλεση των μεγάλων χρηματοδοτούμενων έργων.
Στόχος και σύνθημα των στελεχών του Δήμου είναι να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τα δεκάδες εκατομμύρια των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που με κόπο και αφοσίωση διεκδίκησαν και κατόρθωσαν να κερδίσουν.
Σήμερα, Τρίτη 14 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση ακόμα δύο έργων και απομένουν άλλα 12 ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη και την αναζωογόνηση των οικιστικών και τουριστικών περιοχών μας.
Με έκπτωση 36,92% ολοκληρώθηκε ο μειοδοτικός διαγωνισμός για το έργο της ανάπλασης του Δημοτικού υπαίθριου χώρου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου προϋπολογισμού πεντακοσίων εξήντα ενός χιλιάδων ευρώ 561.000,00. Παράλληλα, στο ίδιο πρόγραμμα είναι ενταγμένο και δημοπρατείται προσεχώς η κατασκευή και αναβάθμιση των παιδικών χαρών με σύγχρονα όργανα.
Τα παραπάνω έργα της Κοινότητας είναι ενταγμένα σε μία σειρά έργων που πέραν του μεγάλου έργου της αποχέτευσης θα αναδείξουν την Κοινότητα Πυλίου και θα αλλάξουν την καθημερινή λειτουργία της.
Το δεύτερο έργο αφορούσε την τελική διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου του οικοδομικού τετραγώνου 224 στη Γρηγορίου Ε΄ προϋπολογισμού εβδομήντα ενός χιλιάδων ευρώ 71.753 στο οποίο ο διαγωνισμός απέφερε έκπτωση 3%.
Στη ΔΕΥΑΚ ολοκληρώθηκαν οι επίπονες διαδικασίες αξιολόγησης των προσφορών και αύριο ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές του μειοδοτικού διαγωνισμού κατασκευής των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού των δικτύων αποχέτευσης των περιοχών Πυλίου, Ασφενδιού, Τιγκακίου και Μαρμαρίου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-160328.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Φαρμάκης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

astynomianew.webp
Κως: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Πυλί για ρύπανση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 5:13ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας