Την δική του αφοπλιστική απάντηση δίνει ο Δημήτρης Χόνδρος μέσα από το kosnews24.gr σε όσους σχολιάζουν τη δημοσιογραφική του πορεία.Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών αλλά και ρεπορτάζ του αρχείου του τα οποία ευγενικά μας παραχώρησε ο δημοσιογράφος όταν του τα ζητήσαμε ο Δ.Χ. δίνει απαντήσεις σε όσους σχολιάζουν την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Παρακάτω σας παραθέτουμε και κάποια σχόλια του για το υλικό που δημοσιεύουμε.
Με τη Μελίνα Μερκούρη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Κω. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγε-ήταν και αθυρόστομη-για όσα γίνονται στον οικισμό που θέλησε να προστατέψει
1992. Μια «ωραία ατμόσφαιρα» με τον Γ. Αυγερόπουλο, μετά τη χαρά του ρεπορτάζ. Επιστρέφουμε από απέναντι, μετά από ένα δύσκολο ρεπορτάζ, λόγω της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας που υπήρχε και στις 2 πλευρές, λόγω της «υπόθεσης Κωστάκης». Κάναμε καλό ρεπορτάζ, παρά τα ....ευγενικά εμπόδια που συναντήσαμε.
Ο Γιώργος Αυγερόπουλος είναι δημοσιογράφος με όλη τη σημασία της λέξης και με όλα τα γράμματα κεφαλαία.
Πολιτικό ρεπορτάζ επί 8 χρόνια δεν είναι πολύ αλλά ούτε και λίγο. Κάλυψα το μεγαλύτερο μέρος της κυβέρνησης Σημίτη και τα δύο πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή.
Η ενασχόληση με το κυβερνητικό ρεπορτάζ σημαίνει και ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση και τη δημόσια διοίκηση. Ρεπορτάζ, από την περίοδο που ο σημερινός δήμαρχος της Κω, ήταν υφυπουργός Εσωτερικών. Είχε μάλιστα προωθήσει το σχέδιο «Πολιτεία» ως βήμα μετά τον «Καποδίστρια», η τύχη του οποίου αγνοείται.
Αποστολή στη Ρωσία, στην απαρχή της κυριαρχίας του Πούτιν. Ήμουν από τους τυχερούς της αποστολής στους οποίους επιτράπηκε η είσοδος και η ξενάγηση στο Κρεμλίνο. Εντυπωσιάστηκα από τον Πούτιν, από την όλη του παρουσία. Στα κείμενα μου αποτυπώνεται η βεβαιότητα, που επαληθεύτηκε, ότι η Ρωσία βρήκε ένα ηγέτη ικανό να την επαναφέρει στον παγκόσμιο χάρτη.
Οι Αμερικανοί πεζοναύτες δεν παίζουν. Το διαπίστωσα στο Κόσσοβο όταν επιχείρησα να βγω κρυφά από το στρατόπεδο για να πάω για ρεπορτάζ. Επέστρεψα ευγενικά αλλά σηκωτός στην ελληνική αποστολή. Είχαν δίκιο. Αντί για ρεπορτάζ, ήταν πολύ πιθανό να πήγαινα αδιάβαστος από καμία αδέσποτη σφαίρα. Η ελληνική δύναμη στο Κόσσοβο, έκανε σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο, κάτω από αντίξοες συνθήκες,
Στις συνόδους Κορυφής, υπάρχει τρέξιμο αλλά και διάθεση για αστειάκια. Αυτό προσπαθούσαμε να κάνουμε εις ... βάρος του καλού συνάδελφου, ανταποκριτή του τουρκικού Τύπου στην Ελλάδα, Στ. Μπερμπεράκη .
H διαπίστευση μου για την Σύνοδο Κορυφής, την πρώτη του Κ. Καραμανλή, ως Πρωθυπουργού. Με τη χαρακτηριστική διαπίστευση με συναδέλφους στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών.
Κάλυψα αρκετές επισκέψεις ξένων ηγετών στην Ελλάδα. Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή του προέδρου των ΗΠΑ Μπίλ Κλίντον. Όχι για τα επεισόδια και την περίπου απολογία του για τις αμερικανικές παρεμβάσεις στη χώρα μας, αλλά για την καταπληκτική προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου. Εθνικά υπερήφανος λόγος.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας