ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Πλεύρης - Νικηταράς ετοιμάζονται για μπάσκετ. Μόνο που το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των κατοίκων...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ:Για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η Δημόσια Δωρεάν Υγεία είναι πολιτική θέση.

Πολιτικη Παρασκευή, 3η Ιανουαρίου 2014
ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ:Για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η Δημόσια Δωρεάν Υγεία είναι πολιτική θέση.
Απερίσπαστη στο καταστροφικό της έργο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, συνεχίζει με ''ευλαβική'' συνέπεια την υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεών της στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της παροχής φροντίδων υγείας, καταστρατηγώντας το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία.

Η επιβολή μέτρων που διαλύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και αποσυνθέτουν το κοινωνικό κράτος, έρχεται να ενισχυθεί με ένα ακόμα μέτρο που πλήττει βαρύτατα τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, την υποχρεωτική καταβολή χαρατσιού 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή στα Δημόσια Νοσοκομεία και ενός (1) ευρώ για κάθε συνταγή φαρμάκων. Σαμαράς και Βενιζέλος, πιστοί υπηρέτες του μνημονίου και της σκληρής λιτότητας, αναζητούν ισορροπίες ανάμεσα στους αριθμούς και αδιαφορούν για τον ανθρώπινο πόνο.

Όσο κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική ανευθυνότητα και την αναλγησία τους απέναντι στον Ελληνικό λαό. Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής στο χώρο της Υγείας, κατευθύνει με στοχευμένη ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου αυτού ανθρώπινου αγαθού.

Για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η Δημόσια Δωρεάν Υγεία είναι πολιτική θέση.

Για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η διακοπή των μνημονίων είναι δέσμευση.

Μόνη λύση, η άμεση απαλλαγή από τη μνημονιακή – καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
fb_img_1792648322916.jpg
Μηνάς Κιάρης - Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης: Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Πυλί

Τα οκτώ σημεία του υπομνήματος και οι δεσμεύσεις για την επίλυσή τους

20261021_193419.jpg
Η συνομιλία του Υπουργού Θάνου Πλεύρη και κατοίκων του Πυλίου μετά τα εγκαίνια των θόλων

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης συναντήθηκε με κατοίκους του Πυλίου, δεσμευόμενος για μείωση του πληθυσμού της δομής από την 1η Νοεμβρίου και για προώθηση αντισταθμιστικών έργων στην περιοχή.

azores2-kefalos.png
Ναβροζίδης Χ. από τις Αζόρες: «Το Νότιο Αιγαίο στην Ευρώπη των ψηφιακών νησιών - Η γεωγραφία καθορίζει τις αποστάσεις, όχι όμως τις δυνατότητες των πολιτών μας»

Στις δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο «Digital Islands» στις Αζόρες

29de2afc336fd654a12310298166acb8-b.jpg
Η Μίκα Ιατρίδη στη Λέρο και την Πάτμο με τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Μετανάστευσης: Σημαντικά έργα για το νερό και τις υποδομές

Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, συνοδεύοντας τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Μετανάστευσης για την προώθηση σημαντικών έργων ύδρευσης και περιβαλλοντικών υποδομών στα δύο νησιά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 9:25ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας