
Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
2.Την παρ. 3 του άρθρου 2 της ΠΥΣ: 33/2006, όπως ισχύει (προκειμένου για επιχειρήσεις των ΟΤΑ, της παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 2527/1997). 3.Την υπ' αριθμ. 12/28-2-2011 απόφαση Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω.
4.Την υπ' αριθμ. 813/31-3-2011 απόφαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.
5.Το ΦΕΚ Β' 2399/1-12-2009 μετατροπής της Δ.Ε.Α.Σ.Κ. σε Κοινωφελή Επιχείρηση Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω.
6.Το υπ' αριθμ. 10908/14-4-2011 έγγραφο του Δήμου Κω.
7.Τις διατάξεις του Ν. 3852/7-6-2010.
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρηση Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω, που εδρεύει στο Δήμο Κω, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΑΣ ΚΩ
ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣΕΔΩ
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού αναφέρεται στην επισκευή των πεζοδρομίων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης» και ευχαριστεί τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του Δήμου Κω
Συνελήφθη χθες 8 Οκτωβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, καθώς είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω
Τρεις υποτροφίες στη μνήμη του Κώου Διδάκτορα του Τμήματος επέδωσαν τα παιδιά του στην τελετή καθομολόγησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στις 30 Σεπτεμβρίου
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω αποδέχθηκε την πρόταση της δημοτικής αρχής να αναλάβει το κτίριο της εποχής της Ιταλοκρατίας, που αποκτά πλέον πολιτιστική χρήση, ενώ θα ακολουθήσει εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.