Νέο ΣΟΚ για τη Ρόδο: Νεαρός έκανε βουτιά θανάτου από τον 3ο όροφο!

Κοινωνια Παρασκευή, 13η Δεκεμβρίου 2013
Νέο ΣΟΚ για τη Ρόδο: Νεαρός έκανε βουτιά θανάτου από τον 3ο όροφο!
Βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Ρόδου (Σοφοκλή Βενιζέλου- 100 Μαγαζιά) έκανε απόψε στις 21.30 ένας 29χρονος συμπολίτης μας.

Για το γεγονός όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην ΡΟΔΙΑΚΗ υπήρξε άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, οι γιατροί στα επείγοντα περιστατικά βεβαίωσαν απλά τον θάνατό του.

Το νέο περιστατικό - τραγωδία που σημειώθηκε στην καρδιά του κέντρου της Ρόδου προβληματίζει και συγκλονίζει, αφού κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι ακριβώς έγινε. Το μόνο βέβαιο ότι χάθηκε μια ακόμα ζωή.

Η πτώση έγινε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και προκάλεσε σοκ σε όσους εκείνη την ώρα βρέθηκαν στο σημείο. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος κι όταν γύρισαν πίσω είδαν τον 28χρονο να είναι ακίνητος και αιμόφυρτος.

Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως ολόκληρη την περιοχή ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ρόδου για να γίνει σχετική έρευνα.

rodiaki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
hatzinikolaou_211858.jpg
Ανακοίνωσε Χατζηνικολάου η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι το νέο μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ένωση.

unnamed.jpg
Λαγοκέφαλοι και άλλα ξενικά είδη: Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα;

"Η αποτελεσματική προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη των ιχθυοπληθυσμών και την αποκατάσταση υγιών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, τα οποία έχουν τη φυσική ικανότητα να αυτορυθμίζονται και να περιορίζουν τις πληθυσμιακές εξάρσεις εισβολικών ειδών, μεδουσών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών"

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Κυριακή, 28 Ιουνίου 12:11ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency