Μοναδικό θέμα συζήτησης ορίστηκε το ζήτημα των τραγικών εξελίξεων στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και των αλυσιδωτών επιπτώσεων στο σύνολο της τοπικής οικονομίας.
Για τον ίδιο σκοπό, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Γιάννης Πάππου, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο καθώς και στον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ, κ Παναγιώτη Αγνιάδη, ζητώντας και την έκτακτη σύγκλιση της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΕΕΕ προκειμένου να υπάρξει ο καλύτερος συντονισμός των απαιτούμενων περαιτέρω ενεργειών.
Δείτε φωτογραφίες από το φουσκωτό του λιμενικού στο οποίο το ταχύπλοο προσέκρουσε από τη δεξιά πλευρά - Ο δουλέμπορος χειριστής «δεν συμμορφώθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα, αντιθέτως ανέστρεψε πορεία και ακολούθησε πρόσκρουση»
Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες, ανοικτά της Χίου. Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένων