Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας- Παράρτημα Κω, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης το 2014, μιας 30 χρονης παρουσίας και δράσης στο νησί, προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση ενός φωτογραφικού Λευκώματος , αφιερωμένου στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΚΩ, ως ελάχιστη τιμή στις γυναίκες του τόπου μας.
Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο φωτογραφικό ταξίδι στον χρόνο που θα απεικονίζει την παρουσία της γυναίκας στις παλιότερες εποχές , σε όλους τους τομείς της ζωής. Στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή. Στην επαγγελματική ζωή σε κάθε της μορφή : αγροτική, κτηνοτροφική, οικοτεχνική με τον αργαλειό και το ράψιμο , στα εργοστάσια και στην εκπαίδευση κ.α.. Σε στιγμές της χαράς, του μόχθου, της θλίψης, της καθημερινότητας, της ανθρωπιστικής προσφοράς, των μεγάλων ιστορικών και κοινωνικών γεγονότων, όπου να αποκαλύπτονται τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της Γυναίκας. Της Γυναίκας που αν και παρούσα σε όλα , έμενε στη σκιά για πολλά χρόνια.
Προκειμένου να συγκεντρωθεί το κατάλληλο υλικό, απευθυνόμαστε σε όσες και όσους διαθέτουν σχετικές φωτογραφίες και παρακαλούμε να επικοινωνούν με τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΓΕ. Οι φωτογραφίες θα επιστρέφονται στους κατόχους, αμέσως μετά την ανατύπωσή τους.
Για την επικοινωνία δίνονται τα τηλέφωνα:
22420 22749, 22420 22560, 22420 25742, 22420 68092, 22420 91418.
ΤΟ Δ.Σ. ΕΓΕ-ΚΩ
‘’ Ο κ. Νικηταράς , μιλώντας για τα προβλήματα της Ζιάς συμπεριφέρεται σα να ανέλαβε Δήμαρχος σήμερα.''
Μετά τα εκρηκτικά Κυριακάτικα parties που είναι talk of the town, το Ammos Beach Bar ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!
32χρονος άντρας από το Αφγανιστάν επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
''Η Κως παρουσιάζεται ξανά ως ένα νησί αφιλόξενο για τα ΑμεΑ''