Ο Κρόνος μπορεί να έψαχνε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα όμως ο Ιπποκράτης Kos Hotel είναι από άλλο πλανήτη και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και στο σημερινό παιχνίδι. Με την Νεβίν Ρασίντ να κάνει πράγματα και θαύματα και να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του νησιού μας ο Ιπποκράτης πέτυχε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την φετινή χρονιά επικρατώντας του Κρόνου με 55-73.
Η ομάδα μας παρόλο που ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και φαινόταν ότι θα μπορούσε να χτίσει γρήγορα μια διαφορά ωστόσο τα αρκετά χαμένα σουτ υπό καλές προϋποθέσεις και η αστοχία στις ελεύθερες βολές επέτρεψαν στην ομάδα του Κρόνου να επιστρέψει γρήγορα στο ματς και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο όντας πίσω στο σκορ με 17-18.
Με την αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η «Αγία» Νεβίν ανέλαβε δράση στον επιθετικό τομέα με την Χελιώτη να ανεβάζει ρυθμό στην οργάνωση του αγώνα και την Μαρία Σαράγια να παίζει καθοριστικό ρόλο στον αμυντικό τομέα και έτσι ο Ιπποκράτης Kos Hotel παρόλο που και πάλι είχε αρκετά χαμένα σουτ κατάφερε να πάει στο αποδυτήρια προηγούμενος με 29-36.
Μετά το ημίχρονο οι «μηχανές ανάβουν» για τα καλά. Τα κορίτσια του Μιχάλη Καπλανίδη με μπάσκετγια σεμινάριο και έχοντας την Ρασίντ να τις οδηγεί έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας ενώ μετά το κακό πρώτο ημίχρονο βοήθησε αρκετά στο σκοράρισμα και η Κεχαγιά και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έληξε υπέρ μας με 43-55.
To μόνο που είχε να διαχειριστεί ο Ιπποκράτης Kos Hotel για να φτάσει στην δεύτερη του εκτός έδρας νίκη και την πρώτη στην Αθήνα ήταν να κρατήσει την διαφορά που έχτισε με επιτυχία στο τρίτο δεκάλεπτο. Με την "διαστημική" Νεβίν Ρασίντ και τις υπόλοιπες να ακολουθούν σε απόδοση φαινόταν ξεκάθαρα πια ότι το αφεντικό της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του νησιού μας και με καθαρό μυαλό, σωστές επιλογές στην επίθεση (ανέλαβε δράση η Κεχαγιά) και άμυνα από γρανίτη έφτασε στη νίκη με 55-73.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 29-36, 43-55, 55-73
Διαιτητές: Μαραμής- Χρηστίδης Π.
Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ (Τσουκαλά, Εμμανουηλίδη, Λουκάτου 4, Σπαθάρου 9(3), Μίχου 13, Γούναρη, Μαντά, Καλαμπάκου 7(1), Χιώτη, Χάρι 22.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 10, Μπαλάσα, Πατμίου 5(1), Ισκιόγλου 4, Κεχαγιά 19(1), Σβύνου 2, Σαράγια 1, Δρεττάκη 2, Ρασίντ 26(1), Κουφογιάννη 4.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας