Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Λαϊκή Συνέλευση της Δύναμης Αλλαγής στο Ζηπάρι με την παρουσία πολιτών.
Ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής αφού ανέφερε τις θέσης της παράταξης για το Ζηπάρι και την ευρύτερη περιοχή,έδωσε τον λόγο στους παρευρισκόμενους έτσι ώστε να ακούσει τα προβλήματα της περιοχής με σκοπό να τα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του για τις ερχόμενες εκλογές έτσι ώστε να διευθετηθούν.
Τα προβλήματα σύμφωνα με τους κατοίκους είναι πολλά και η απουσία της Δημοτικής Αρχής έκδηλη,κάτι στο οποίο ''πάτησε'' ο Γιώργος Κυρίτσης για να τονίσει πως ο ίδιος αλλά και όλα τα στελέχη της παράταξης του θα είναι κοντά στον κόσμο και μετά τις εκλογές.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από τις τοποθετήσεις τόσο του Γ. Κυρίτση αλλά και πολιτών.
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι το νέο μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ένωση.
"Η αποτελεσματική προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη των ιχθυοπληθυσμών και την αποκατάσταση υγιών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, τα οποία έχουν τη φυσική ικανότητα να αυτορυθμίζονται και να περιορίζουν τις πληθυσμιακές εξάρσεις εισβολικών ειδών, μεδουσών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών"