Ένσταση κατά των εκλεκτόρων της ΟΝΕΔ από τον Στέφανο Δράκο.

Πολιτικη Πέμπτη, 28η Νοεμβρίου 2013
Ένσταση κατά των εκλεκτόρων της ΟΝΕΔ από τον Στέφανο Δράκο.
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΝΕΦΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι,
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να προσβάλλω τη διαδικασία, ως άκυρη, όσον αφορά στα μέλη που θα συγκροτούν το σώμα των εκλεκτόρων που θα κληθεί να ψηφίσει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου έτους 2013, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά τα όσα ρητά προβλέπονται στην εγκύκλιο διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του κόμματος, μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 27ης Νοεμβρίου έτους 2013, θα έπρεπε να είχε αναρτηθεί ο κατάλογος των μελών του ειδικού εκλεκτορικού σώματος, πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Η σχετική πρόβλεψη στην εγκύκλιο:

«Α. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Ο. ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11/2013 12:00 Ανάρτηση καταλόγου ειδικού εκλεκτορικού Σώματος».

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και γνωρίζοντας ήδη ότι κατά τα όσα περιγράφονται στην εγκύκλιο στο σώμα των εκλεκτόρων περιλαμβάνονται και τα μέλη που συγκροτούν τα εκλεγμένα τοπικά συμβούλια της ΟΝΝΕΔ στα Δωδεκάνησα, επειδή στην περιοχή μας δεν διεξήχθησαν ποτέ εκλογές για την ανάδειξή τους και όποιο αποτέλεσμα της ΟΝΝΕΔ έχει κοινοποιηθεί σε εσάς είναι παράνομο και δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη, ενώ έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και μεταξύ των μελών της ΟΝΝΕΔ που ήθελαν να ψηφίσουν, διότι δεν έγιναν εκλογές, και απειλούν με διαγραφές, απαιτώ την εξαίρεσή τους από την εκλογική διαδικασία και καταγγέλλω ως άκυρη την πιθανή λίστα των εκλεκτόρων που θα συγκροτηθεί, με τη συμμετοχή μελών που θα εμφανίζονται ως συμμετέχοντες στα τοπικά συμβούλια της ΟΝΝΕΔ.
Επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Στέφανος Δράκος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
shutterstock_2698394477_1.jpg
Ε.Ε.: Τέλος τα «duty free» δέματα από Shein και Temu – Στηρίζει η Ελλάδα

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 3:45ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency