Πριν το πλοίο φτάσει στο λιμάνι της Κω υπήρξε ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα για το τηλεφώνημα. Έτσι, όταν το BlueStar 1 προσέγγισε την Κω, οι επιβάτες ενημερώθηκαν να εκκενώσουν το πλοίο και να πάρουν μαζί τους και τις αποσκευές.
Παρότι είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας για το ταξίδι, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υποχρεωτική η διενέργεια ελέγχου, ο οποίος έγινε με τη συνδρομή ειδικευμένων σκύλων και του πληρώματος.
Από τον έλεγχο δεν βρέθηκε κάτι το ανησυχητικό και το Blue Star 1 συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του. Το πλοίο αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι το πρωί της Τετάρτης με μικρή καθυστέρηση.
Η παρουσία του σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για το νησί μας και για όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.
Σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025 και ώρα 10:00.
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.
Δείτε το πρόγραμμα!