Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κω η πρώην Έπαρχος Μαρία Κυπραίου στην συνέντευξη της που έδωσε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
Η ίδια δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένη ως περιφερειακή σύμβουλος. Επειδή οκτώ χρόνια δούλεψε ως έπαρχος πολύ δυνατά ενώ τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι για ζητήματα που καίνε πραγματικά την Κω.
Σε ερώτηση που της έγινε για το αν σκέφτεται να κάνει στροφή και να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού δηλαδή με το Δήμο Κω;
δήλωσε ''Σας είπα πως είμαι σε περίσκεψη αυτή την περίοδο. Θα σταθμίσω τα πράγματα και θα δω.''
Σύμφωνα με πληροφορίες του kosnews24.gr το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με την παράταξη του κ. Καϊσερλη στις εκλογές συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει καταλήξει.
Η κ. Κυπραίου όπως δηλώνει σε συνεργάτες αλλά και φίλους της θέλει να προσφέρει στον τόπο της κάτι το οποίο αυτή την στιγμή δεν μπορεί να κάνει στον βαθμό που θέλει ως περιφερειακή σύμβουλος.
Στόχος είναι η καταγραφή των απόψεων των πολιτών για την πορεία και τις υποδομές του νησιού μας.