ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

P.Long Διευθύνον Σύμβουλος της TUI: Στόχος η αύξηση επισκεπτών στην Ελλάδα.Κερδισμένη και η Κως.

Τουρισμος Παρασκευή, 18η Οκτωβρίου 2013
P.Long Διευθύνον Σύμβουλος της TUI: Στόχος η αύξηση επισκεπτών στην Ελλάδα.Κερδισμένη και η Κως.

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI TRAVEL PLC Peter Long είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού 'Ολγας Κεφαλογιάννη.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό ότι η TUI, η μεγαλύτερη tourist operator του κόσμου, έχει σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα δήλωσε υπουργός Τουρισμού, μετά τη συνάντηση.

«Ενδιαφέρεται όχι μόνο να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως ο τουρισμός φέτος, σε μια χρόνια ρεκόρ, έδωσε θέσεις εργασίας και εισοδήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Εμείς δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο τουρισμός να τονώσει τοπικές οικονομίες και την οικονομία της χώρας. Τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI είναι σημαντικές» επισήμανε η υπουργός.

Για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Peter Long, ο οποίος δήλωσε πως επεκτείνεται η συνεργασία με την Ελλάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και στόχο και την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας (κερδισμένη αναμένεται να είναι και η Κως αφού αναμένεται τα μηνύματα για το ερόμενο καλοκαίρι είναι θετικά.)

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από την επίσκεψη του κ. LONG στην Κω.Η φωτογραφία είναι από το γεύμα στο SPITAKI.Αρσιτερά ο ιδιοκτήτης κ. Ν,. Βιέρης,στην μέση ο κ. Long και δεξιά ο ιδιοκτήτης της VTOURS και συνεργάτης της TUI κ. Σ. Βουκουβαλίδης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-18-204448.png
Δήμος Κω: 17 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις ολοκληρώθηκαν μετά από δεκαετίες στο Λινοπότη - Θα διορθωθούν οι αστοχίες στις διαγραμμίσεις

Από λάθος εκτίμηση στη ρύθμιση των παραμέτρων που απαιτούνται για την ορθή χάραξη, εκ μέρους του χειριστή της εργολήπτριας εταιρείας, παρουσιάστηκαν παρεκκλίσεις σε σημεία του οδοστρώματος, σε ότι αφορά τη διατήρηση σταθερού άξονα και πλάγιων γραμμών οριοθέτησης του πλάτους της οδού.

50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 1:52ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency