ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Παρουσία Νικηταρά,Κοπάδη & Κυρίτση η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας.

Πολιτικη Τετάρτη, 16η Οκτωβρίου 2013
Παρουσία Νικηταρά,Κοπάδη & Κυρίτση η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ολιγόλεπτη συνάντηση αντιπροσωπείας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10/13) το απόγευμα στο Υπουργείο Υγείας, με τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Από την Κω στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα υγείας κ. Γιώργος Κοπάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Ο Υπουργός στην εισήγηση του αναφέρθηκε σε μέτρα - κίνητρα που πρόκειται άμεσα να ψηφισθούν στη βουλή, για την προσέλκυση αγροτικών ιατρών στα αγροτικά ιατρεία, καθώς και επικουρικών και μονίμων ειδικευμένων ιατρών σε ανάλογες θέσεις του Ε.Σ.Υ. στο Νότιο Αιγαίο. Δήλωσε επίσης ότι την ευθύνη λειτουργίας των αγροτικών ιατρείων καθώς και των Κέντρων Υγείας και γενικότερα της Π.Φ.Υ. (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας) πρόκειται εξολοκλήρου να την μεταφέρει στην αρμόδια Υ.ΠΕ. (Υγειονομική Περιφέρεια). Παράλληλα τόνισε ότι οι στρατιωτικοί ιατροί δυστυχώς δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην Π.Φ.Υ., διότι όπως ενημερώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπάρχει μεγάλη έλλειψη αυτών. Έδειξε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον σε πρόταση του κ. Γιώργου Κοπάδη για την περιοδική κάλυψη αναγκών των κατοίκων των νησιών από ειδικότητες ιατρών που δεν υπάρχουν σε αυτά, από ιατρούς της ίδιας υγειονομικής περιφέρειας, από τον οποίο και ζήτησε γραπτώς σχετική εισήγηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

astynomianew.webp
Κως: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Πυλί για ρύπανση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης

dhmarxeionew.webp
65 μόνιμους εργαζόμενους ΥΕ θα προσλάβει ο Δήμος Κω. Οι 64 θέσεις για την καθαριότητα

Αποκλειστικά μέσω Α.Σ.Ε.Π. η διαδικασία από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 1:57ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας