θλίψη στην κοινωνία της Κω.42χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρός στο κατάστημα του,τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο τον έψαχνε .
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο με γιατρούς αλλά και η αστυνομία η οποία απέκλεισε το χώρο.Δυστυχώς ήταν ήδη αργά αφού ο 42χρονος άνδρα είχε ξεψυχήσει.
Συγκλονισμένος είναι τόσο ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής αλλά και η κοινωνία της Κω αφού ακόμα ένας συμπολίτης μας δίνει τέλος στην ζωή του.
Η συντακτική ομάδα του kosnews24.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους συγγενείς του.
* Σεβόμενοι τον πόνο της οικογένειας του το kosnews24.gr δεν δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία της ταυτότητας του 42χρονου άνδρα.
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι το νέο μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ένωση.
"Η αποτελεσματική προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη των ιχθυοπληθυσμών και την αποκατάσταση υγιών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, τα οποία έχουν τη φυσική ικανότητα να αυτορυθμίζονται και να περιορίζουν τις πληθυσμιακές εξάρσεις εισβολικών ειδών, μεδουσών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών"