Εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία του για την έκταση της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία, από αντίδραση στο σύστημα, μια κοινωνίας οργισμένης και ταλαιπωρημένης, ο Γ. Νικητιάδης προέτρεψε τους πολίτες να αντιδράσουν και να εκφραστούν με δημοκρατικό τρόπο, τονίζοντας ότι «ο φασισμός δεν μπορεί να αποτελεί τη λύση, δεν μπορεί να είναι η απάντηση».
Ειδικότερα για τη Δωδεκάνησο, είπε ότι φασίστες δεν θα είναι πάνω από 10 άτομα, ωστόσο στις εκλογές η Χρυσή Αυγή πήρε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά, με 6.500 ψήφους αντίδρασης. Πρόσθεσε δε ότι το ποσοστό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, αν δεν ήταν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με την Μίκα Ιατρίδη, για να απορροφήσουν ένα μεγάλο ποσοστό δυσαρεστημένων από την κυβερνητική πολιτική πολιτών.
vimatisko.gr
Βρέθηκαν δύο σημειώματα στο μπουφάν του.
Η δήλωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, Νικόλαου Φανιού.
23χρονος Τσέχος ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόλη της Κω
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά