Νικητιάδης: Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να πάρει 6.500 ψήφους στα Δωδ/σα όταν οι φασίστες στα νησιά δεν ξεπερνούν τους 10;

Πολιτικη Σάββατο, 12η Οκτωβρίου 2013
Νικητιάδης: Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να πάρει 6.500 ψήφους στα Δωδ/σα όταν οι φασίστες στα νησιά δεν ξεπερνούν τους 10;
«Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, μικρές ή μεγάλες και όχι να τις αναζητήσει μόνον στους άλλους» προέτρεψε ο Γ. Νικητιάδης, μιλώντας στο TV ΚΟΣΜΟΣ, λίγες ώρες πριν γίνουν οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία του για την έκταση της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία, από αντίδραση στο σύστημα, μια κοινωνίας οργισμένης και ταλαιπωρημένης, ο Γ. Νικητιάδης προέτρεψε τους πολίτες να αντιδράσουν και να εκφραστούν με δημοκρατικό τρόπο, τονίζοντας ότι «ο φασισμός δεν μπορεί να αποτελεί τη λύση, δεν μπορεί να είναι η απάντηση».

Ειδικότερα για τη Δωδεκάνησο, είπε ότι φασίστες δεν θα είναι πάνω από 10 άτομα, ωστόσο στις εκλογές η Χρυσή Αυγή πήρε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά, με 6.500 ψήφους αντίδρασης. Πρόσθεσε δε ότι το ποσοστό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, αν δεν ήταν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με την Μίκα Ιατρίδη, για να απορροφήσουν ένα μεγάλο ποσοστό δυσαρεστημένων από την κυβερνητική πολιτική πολιτών.

vimatisko.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
shutterstock_2698394477_1.jpg
Ε.Ε.: Τέλος τα «duty free» δέματα από Shein και Temu – Στηρίζει η Ελλάδα

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 12:13ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency