Τραγική η κατάσταση στην Εθν. Μακαρίου.Σε απόγνωση καταστηματάρχες & κάτοικοι.Δείτε φωτορεπορτάζ

Κοινωνια Τετάρτη, 9η Οκτωβρίου 2013
Τραγική η κατάσταση στην Εθν. Μακαρίου.Σε απόγνωση καταστηματάρχες & κάτοικοι.Δείτε φωτορεπορτάζ

Αυτό που συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Εθναρχου Μακαρίου με τις εργασίες ανάπλασης δεν έχει προηγούμενο ως προς το σκεπτικό εκτέλεσης έργων.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς οι οδοί που είναι κλειστοί να ανοίξουν, δηλ. Π. Τσαλδαρη, Γαλλιας, Εθν. Μακαριου, αντί αυτού, επειδή η ΔΕΥΑΚ δεν προχώρησε το αποχετευτικό στις σκαμμένες επι 20ημερο Κρεκουκια και Α. Πασσανικολακη, λόγω βλαβών και έλλειψης προσωπικού (αλλα κυρίως λόγω συντονισμού), το συνεργείο του εργολάβου (για να μην κάτσει κι άλλο περιμένοντας τη ΔΕΥΑΚ) άρχισε τις εκσκαφές στο ήμισυ της Πλατεία, αποκλείοντας πλήρως επιχειρήσεις και κατοικίες.

Η πρόσβαση είναι από δύσκολη έως αδύνατη.
Ο εργολάβος έχει δίκιο ότι δεν μπορεί να περιμένει τη ΔΕΥΑΚ,αλλά δεν μας λέει γιατί δεν προσκομίζει το σωστό τύπο κυβόλιθου για να ξεκινήσουν οι πλακοστρωσεις. Η ΔΕΥΑΚ εχει δίκιο ότι έχει πολλές βλάβες και λίγο προσωπικό,άλλα δεν μας λέει γιατί δεν δίνει προτεραιοτητα στις εργασίες αυτές,κωλυσιεργωντας τον εργολάβο και δυσχεραινωντας τη θέση επιχσεων και κατοίκων. Και οι καταστηματαρες και οι κάτοικοι που είχαν επισημάνει την έλλειψη συντονισμού με το από 23/9/2013 έγγραφο τους στις Τ.Υ. του Δήμου,βιώνουν έναν οικονομικό στραγγαλισμό και την αδυναμία πρόσβασης στα σπίτια τους.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβετε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
hatzinikolaou_211858.jpg
Ανακοίνωσε Χατζηνικολάου η ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι το νέο μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ένωση.

unnamed.jpg
Λαγοκέφαλοι και άλλα ξενικά είδη: Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά για το θέμα;

"Η αποτελεσματική προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψη των ιχθυοπληθυσμών και την αποκατάσταση υγιών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, τα οποία έχουν τη φυσική ικανότητα να αυτορυθμίζονται και να περιορίζουν τις πληθυσμιακές εξάρσεις εισβολικών ειδών, μεδουσών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών"

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Σάββατο, 27 Ιουνίου 5:48ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency