ΣΥΡΙΖΑ Κω: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

Πολιτικη Τρίτη, 8η Οκτωβρίου 2013
ΣΥΡΙΖΑ Κω: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Στο Νοσοκομείο Σωτηρία τον Απρίλιο του 2013ιδρύθηκε μια νέα παράταξη από εργαζόμενους, για τη συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου. Η παράταξη που πήρε το όνομα "Ενωτική Κίνηση Σωτηρίας" και ήταν ουσιαστικά Ενωτική γιατί τα μέλη τους αν και έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις (ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ανένταχτοι) ενώθηκαν για να σπαάσουν το επικρατούν τόσα χρόνια κατεστημένο (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ).

Επιθυμώντας οι εργαζόμενοι ένα Σύλλογο δυναμικώτερο, ανεξάρτητο από τη διοίκηση του νοσοκομείου, αγωνιστικό με διάθεση δυναμικής πάλης απέναντι στην απαξίωση της Δημόσιας Υγείας που προσπαθεί να επιβάλλει η μνημονιακή κυβέρνηση.

Η Ενωτική Κίνηση Σωτηρίας πήρε 3 έδρες, η ΠΑΣΚΕ 4 έδρες, η ΔΑΚΕ 3 έδρες, και το ΠΑΜΕ 3 έδρες.

Ο συγκεκριμμένος Πρόεδρος εξελέγη με τη συνεργασία ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), και με την άρνηση της Ενωτικής Κίνησης Σωτηρίας για τη συγκεκριμμένη υποψηφιότητα, κάτι που ξέχασε ο Υπουργός να αναφέρει.

Με τη γνωστή μέθοδο της συκοφαντίας και του ψεύδους ο Άδωνις Γεωργιάδης στην προσπάθειά του να χτυπήσει και ελέξη ότι κινητοποιείται και αντιδρά στην λαίλαπα του μνημονίου, που αυτός τώρα υλοποιεί.

Χρησιμοποιώντας την σύλληψη του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΩΤΗΡΙΑ, ο Υπουργός προσπαθεί να συνδέσει τους αγώνες των εργαζομένων με ενέργειες καταδικαστέες και παράδεκτες.

Έντεχνα αφήνει να διαφανεί πως όσοι αντιδρούν υποκρύπτουν σκοπιμότητες αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να συνδέονται με απαράδεκτες πρακτικές εκβιασμών. Με τον τρόπο αυτό πως οι αγώνες των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ φαίνετε να έχουν σχέση με πρακτικές εκβιασμών και χρηματισμού, με τις οποίες συνδέει και το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Οι αθλιότητες βέβαια του Υπουργού δεν σταματούν εδώ αφού εμφανίζει τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή να σχετίζεται με το συνδικαλιστικό χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Υγεία και ειδικώτερα στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Τα ψεύδη οι ανακρίβιες και οι συκοφαντίες του μνημονιακού Υπουργού δεν ακουμπούν την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών και τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Υγεία. Να γνωρίζει ότι η προσπάθεια του να μπλοκάρει τους αγώνες των εργαζομένων θα συναντήση με μεγαλύτερο πείσμα την αντίδρασή τους, τον αγώνα και τη παλη τους για να μην εκποιηθεί η δημόσια περιουσία, να ιδιοτικοποιηθούν οι δομές υγείας, και ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Το Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Τρίτη, 19 Αυγούστου 7:16ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency