Ο κ. Ζωίδης που είχε εκφράσει αρχικά την θετική του απάντηση, προτάθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά η σχετική οριστική απόφαση, για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αιγαίου με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα, ελήφθη το βράδυ της Τρίτης.
Θετικά φαίνεται να έχει γνωμοδοτήσει πάντως για την περίπτωσή του και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να δημοσιευτεί και το σχετικό ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, προκειμένου έτσι να αναλάβει και τυπικά πλέον τα καθήκοντά του, τα οποία θα ασκεί από το γραφείο του Υπουργείου που βρίσκεται στον Πειραιά και από το αντίστοιχο γραφείο της Μυτιλήνης.
Ροδιακή
Βρέθηκαν δύο σημειώματα στο μπουφάν του.
Η δήλωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, Νικόλαου Φανιού.
23χρονος Τσέχος ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόλη της Κω
Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά