Η Σημερινή Απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο Δημαρχείο με σκοπό του αγώνα τους οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να διεκδικήσουν το σχολειό που ο κάθε μαθητής ,κάθε γονιός θα περίμενε να βρει.
Σχολειό αποκλειστικά δημόσιο ,χωρίς κενά σε καθηγητές, με σύγχρονα επαρκή βιβλία γραμμένα με την αλήθεια της δύσκολης λαϊκής ζωής, σε κτίρια σύγχρονα καθαρά και ζεστά με δωδεκάχρονη υποχρεωτική φοίτηση, με χαρακτήρα τέτοιο που θα διασφαλίζει και θα υπερασπίζεται τα μορφωτικά δικαιώματα της νέας γενιάς.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών αλλά και άλλων σωματείων που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο κ. Γιωργαρά για να τον ενημερώσουν για τις ενέργειες τους αλλά και τις θέσεις τους,ενώ στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.
Συνελήφθησαν ένας 26χρονος και μια 32χρονη!
Δείτε τι προβλέπει η μελέτη που παρέδωσε ο ΚΩΑΝ ΑΕ στον Δήμο Κω.
Δείτε τις μελέτες!
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.