Κοινή σύσκεψη με τα Α’βάθμια σωματεία του Εργατικού Κέντρου & τη Διοίκηση της Β’ ΕΛΜΕ τη Τρίτη

Κοινωνια Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2013
Κοινή σύσκεψη με τα Α’βάθμια σωματεία του Εργατικού Κέντρου & τη Διοίκηση της Β’ ΕΛΜΕ τη Τρίτη

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά κάτω από το βάρος σημαντικών αντιλαϊκών εξελίξεων , οι εκπαιδευτικοί της χώρας καλούνται να δώσουν το σπουδαιότερο μάθημα στους μαθητές τους.

Μπαίνουν μπροστά με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων να διεκδικήσουν το σχολειό που ο κάθε μαθητής ,κάθε γονιός θα περίμενε να βρει.

Σχολειό αποκλειστικά δημόσιο ,χωρίς κενά σε καθηγητές, με σύγχρονα επαρκή βιβλία γραμμένα με την αλήθεια της δύσκολης λαϊκής ζωής, σε κτίρια σύγχρονα καθαρά και ζεστά με δωδεκάχρονη υποχρεωτική φοίτηση, με χαρακτήρα τέτοιο που θα διασφαλίζει και θα υπερασπίζεται τα μορφωτικά δικαιώματα της νέας γενιάς .

Ένα σχολειό για όλα τα παιδιά

Το αντιεκεπαιδευτικό νομοσχέδιο και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης στοχεύουν να περάσουν τα ακριβώς αντίθετα ως προς τις ανάγκες μόρφωσης των παιδιών μας.

Επιβάλλεται να βρουν εμπόδιο τη μαχητική απάντηση όχι μόνο των εκπαιδευτικών.

Άλλωστε η 5νθήμερη απεργία δεν αφορά μόνο τους καθηγητές.

Αφορά τα παιδιά μας ,αφορά εμάς τους εργαζόμενους, άνεργους ,τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες.

Αυτούς δηλαδή που χτυπιούνται από την ίδια αντεργατική πολιτική προκειμένου το κεφάλαιο να βρει δρόμο ελεύθερο μπροστά του να σαρώσει ότι απέμεινε και να βγει αζημίωτο από την καπιταλιστική κρίση.

Το Εργατικό Κέντρο υλοποιώντας την απόφαση για ολόπλευρη στήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών διοργανώνει κοινή σύσκεψη με τα Α'βάθμια σωματεία της δύναμής του και τη Διοίκηση της Β' ΕΛΜΕ τη Τρίτη 17 Σεπτέμβρη και ώρα 8 το βράδυ με θέμα

« Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αντιδραστικές αλλαγές που προωθούνται στη Παιδεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250818_125005_copy_1600x1200.jpg
Κραυγή αγωνίας από τον Ναυτικό Όμιλο Κω για να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της περιοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά παραχώρηση των εγκαταστάσεων χωρίς πλειστηριασμό – Για κίνδυνο αποκλεισμού της παραλίας από μεγάλα ξενοδοχεία, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κω Νικόλ Μουζάκη.

stighmiotipo-othonis-2025-08-18-094233.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Χαλήλ Τλε

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου η κηδεία του.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2:47ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency