Την περασμένη χρονιά, η διοίκηση του ΔΛΤ Κω αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα που δημιουργείται στα λιμάνια του Μαστιχαρίου, της Καρδάμαινας και της Κεφάλου, λό-γω των φυκιών ή της άμμου, ξεκίνησε την διαδικασία αδειοδότησης με βάση μελέτες που συνέταξε η υπηρεσία για την αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών σε όλα τα παραπάνω λιμάνια.
Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της το 2010 και οι τελευ-ταίες εγκρίσεις δόθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Έτσι τα έργα μπορούν να ξεκινή-σουν χωρίς κανένα πρόβλημα μια και η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου είχε ολοκληρωθεί και αυτή από το 2010.
Με αυτό τον τρόπο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια μεγάλη εκκρεμότητα που ταλαιπωρούσε τις συγκεκριμένες περιοχές και δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα αισθητικής αλλά και ασφάλειας στα συγκεκριμένα λιμάνια.
Καλούμε την διοίκηση του ΔΛΤ Κω να προχωρήσει άμεσα στην εγκατάσταση του αναδόχου για να ξεκινήσουν οι εργασίες που προβλέπονται από την σχετική μελέτη έτσι ώστε και τα τρία λιμάνια να μην έχουν προβλήματα ειδικά τώρα, την τουριστική περίοδο.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ammos Beach Bar στην Κω υποδέχεται την Κυριακή 3 Αυγούστου τον Γερμανό DJ και παραγωγό Jaden Bojsen.
Κατασχέθηκαν -86- γραμμ. κοκαΐνης, -160- κάνναβης,5.480 ευρώ κ.α.
Στηρίζει την κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Κω