ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Υπάρχει έλεγχος στους κοινόχρηστους χώρους ή, με πολιτικές εντολές, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει;

Το σίριαλ συνεχίζεται με την 37χρονη Ιταλίδα!''Με βίασαν στο Μαστιχάρι & με μετέφεραν στην πόλη''.Δεν επιβεβαιώνεται ο βιασμός!

Αστυνομικο Τετάρτη, 28η Αυγούστου 2013
Το σίριαλ συνεχίζεται με την 37χρονη Ιταλίδα!''Με βίασαν στο Μαστιχάρι & με μετέφεραν στην πόλη''.Δεν επιβεβαιώνεται ο βιασμός!
Έφυγε προχθές για τη πατρίδα της από το Ηράκλειο της Κρήτης η 37χρονη Ιταλίδα που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστους και βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο στην αρχαία αγορά στη πόλη της Κω , απ'οπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και από εκεί στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η ίδια στη κατάθεση της υποστήριξε ό,τι βιάστηκε στο Μαστιχάρι και την μετέφεραν στη πόλη, όμως αυτό έρχεται σε αντίφαση με τη πραγματικότητα γιατί από το Μαστιχάρι έφυγε μαζί με άλλους συμπατριώτες της Ιταλούς για τη πόλη με λεωφορείο, στις 11 το βράδυ της Παρασκευής και το συμβάν έγινε 1-3 το πρωί Σαββάτου .Σύμφωνα και με μαρτυρίες η Ιταλίδα έφυγε από το μπάρ στη 1 το πρωί μόνη της χωρίς να ακολουθήσει τους συμπατριώτες της.
Άλλο ένα σημείο όμως, που καθιστά τη κατάθεση αναξιόπιστη, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ασφάλειας Κω, είναι το γεγονός ότι και η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου δε βεβαιώνει βιασμό ,όπως και η πρώτη έκθεση των γιατρών του Νοσοκομείου Κω, παρότι η παθούσα έλεγε το αντίθετο.
Ωστόσο ενα στοιχείο που λαμβάνεται υπόψη στην έρευνα της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των δραστών του ξυλοδαρμού, είναι η αναφορά της 37χρονης σε φίλο της ,πριν έρθουν στη πόλη το μοιραίο βράδυ, σε γνωριμία της με δυο άνδρες μελαμψούς ενώ αποκλείστηκε η περίπτωση το κίνητρο της βίαιης πράξης να είναι η ληστεία .Ενδεχομένως να λυθούν κάποια ερωτήματα και από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που έγινε στην Ιταλίδα.
ΕΡΑ ΟΔΟΥ
ρεπορτάζ Πίτσα Βερβέρογλου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ekav1.jpg
Θάνατος 68χρονου Πολωνού χθες στην Κω

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Σάββατο 14 Ιουνίου.

astynomianew.jpg
Τουρίστριες από την Ολλανδία κατήγγειλαν για βιασμό δύο Αλβανούς στην Κω - Αρνούνται τις κατηγορίες οι δύο άνδρες

Οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση των δύο γυναικών.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 8:40ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency