ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Κλιμάκιο στελεχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΕΜ

Πολιτικη Παρασκευή, 23η Αυγούστου 2013
Κλιμάκιο στελεχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΕΜ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΜ
Κλιμάκιο στελεχών της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αποτελούμενο από την κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου, την κ. Μαρία Σκουφετζή, τον κ. Μανώλη Ζερβό, τον κ. Νίκο Φραζή και τον κ. Δαυίδ Γερασκλή, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΝΕΜ σήμερα 23/8/2013.

Στην ενημέρωση που έγινε από τους υπαλλήλους της επιχείρησης αναλύθηκαν η υφιστάμενη κατάσταση αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν για την περαιτέρω πορεία της επιχείρησης.

Από τον κ. Δαυίδ Γερασκλή, ο οποίος εκπροσωπεί την ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ στο ΔΣ της επιχείρησης, τονίστηκε για μία ακόμα φορά η σημαντικότητα της ΑΝΕΜ στην ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική, όχι μόνο της Κω αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που πρέπει να ασκήσει ο δήμος της Κω.

Δυστυχώς και στην περίπτωση της ΑΝΕΜ αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η δημοτική αρχή Καίσερλη, ασκεί καταστροφική πολιτική δημιουργώντας προβλήματα σε υγιείς επιχειρήσεις, οδηγώντας τις σε πορεία μαρασμού και ξεπουλήματος.

Έτσι πριν από ένα χρόνο, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η πώληση του παλαιότερου πλοίου και η άμεση αντικατάστασή του από μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο, που θα επέτρεπε την καθιέρωση και επέκταση της εταιρείας σε νέες ακτοπλοϊκές γραμμές.

Αντί αυτού, και αφού στα ταμεία της βρίσκεται πλέον "ζεστό" χρήμα από την πώληση του πλοίου, βρεθήκαμε μπροστά στην κοινοπραξία για την γραμμή της Τουρκίας.

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα, η διαφωνία μας στο ΔΣ ήταν κάθετη και στηριζόταν στην θέση ότι αντικείμενο της ΑΝΕΜ είναι η ακτοπλοΐα και με αυτό και μόνο πρέπει να ασχολείται.

Δυστυχώς, η πλειοψηφία αποφάσισε διαφορετικά και έτσι σήμερα 23/8/2013 με την τουριστική περίοδο προς το τέλος της, καμία απολύτως εικόνα δεν υπάρχει για την κίνηση αλλά και την απόδοση της συμμετοχής της ΑΝΕΜ στην κοινοπραξία.

Και αυτό όταν η ΑΝΕΜ είναι η μόνη από τους συμμετέχοντες που έβαλε "ζεστό" χρήμα, 100000,00€ - αλήθεια με ποιες διαδικασίες και με ποιες εξασφαλίσεις; – για να καταστεί δυνατή η λειτουργία της κοινοπραξίας.

Το τέλος του Σεπτέμβρη, όταν θα πρέπει να γίνει η εκκαθάριση, είναι πλέον πολύ κοντά.

Αν το αποτέλεσμα όλων αυτών των ακροβασιών της δημοτικής αρχής είναι δυσμενές για την επιχείρηση, να είναι σίγουροι όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις διαδικασίες, ότι θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να προστατεύσουμε την δημοτική περιουσία, με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-160328.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Φαρμάκης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

astynomianew.webp
Κως: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Πυλί για ρύπανση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 5:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας