Οι δύο νεαροί έλληνες ηλικίας 20-21 ετών διασκέδαζαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο βρισκόταν και γκρουπ Ιταλών.
Περίπου στις 4 τα ξημερώματα και για άγνωστους λόγους σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ ομάδας 5 Ιταλών και των δύο νεαρών ημεδαπών.
Ένας εκ των Ιταλών άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε με αυτό χτυπήματα στους Έλληνες τραυματίζοντας τους σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός τραυματία έχει κριθεί από τους γιατρούς ιδιαιτέρως κρίσιμη και δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή!
Αστυνομικοί του Σταθμού Γενναδίου και Λίνδου έχουν συλλάβει τον Ιταλό ενώ προσαγωγές έχουν γίνει και στα μέλη της υπόλοιπης παρέας, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται.
rodiaki.gr
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας