Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε χθες τη διήμερη επίσκεψή του στην Κω.
Κατά την παραμονή του στο νησί του Ιπποκράτη, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ενώ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την 80 ΑΔΤΕ και συζήτησε με τον Διοικητή - Ταξίαρχο Βασίλειο Μπαλντούμη για θέματα που απαχολούν τον κλάδο και για προώθηση πρωτοβουλιών (ιδιαίτερα στο χώρο της υγείας) που θα έχουν θετική επενέργεια κυρίως στα μικρά νησιά Βόρεια της Δωδεκανήσου.
Ο βουλευτής επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο Κω και συνομίλησε με εργαζομένους και είχε,συνάντηση, στα γραφεία της Ν.Δ, με στελέχη των δημοτικών επιτροπών της Ν.Δ, τα οποία του έθεσαν θέματα τοπικού και κομματικού ενιαφέροντος.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Κω ο κ. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
" Ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου στην Κω, κατά την οποία, είχα την ευκαιρία, να αφουγκραστώ τις σκέψεις και τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που τους απασχολούν. Άλλα έχουν βρει τη λύσή τους και για άλλα συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν αποστερεί της δυνατότητας, να προσπαθούμε και να δίνουμε λύσεις σε εξειδικευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που απαχολούν τα νησιά μας ."
Τέλος με την ευκαιρία της παρουσίας του στα βόρεια Δωδεκάνησα, ο βουλευτής κ. Β.Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την ευόδωση των ενεργειών και ολοκλήρωσης του διορισμού πέντε (5) ειδικευμένων γιατρών στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και συγκεκριμένα: Παθολόγου, Χειρουργού, Ορθοπεδικού, Ψυχιάτρου, Βιοπαθολόγου.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας