Θέμα: Διαχείριση υλικών δήμου.
Κ. Πρόεδρε,
Όπως είπα, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δευτέρας 5/8/13, οφείλουμε να νοικοκυρέψουμε το δήμο και τα οικονομικά του πριν από κάθε απόφασή μας για νέες αγορές υλικών, προμήθειες καυσίμων, συντηρήσεις κάθε είδους.
Ανέφερα ενδεικτικά, για τις προμήθειες υλικών συνεργείων, ότι δε μπορούμε να μιλούμε γενικά και αόριστα χωρίς να ξέρουμε τι είναι αυτά, όταν την ίδια περίοδο γεννήτριες, για παράδειγμα, «βαφτίζονται» χωρίς διαδικασίες χαλασμένες και αμέσως εξαφανίζονται ή χαρίζονται.
Γνωρίζετε ότι για κάθε τέτοια διαδικασία (καταστροφής ή εκποίησης) απαιτείται απόφαση επιτροπής που έχει συγκροτήσει το Δ.Σ.
Για να λυθούν οι απορίες σας, επισυνάπτω τις φωτογραφίες δύο τουλάχιστον τέτοιων γεννητριών για τις οποίες, από το δήμο, μάθαμε ότι έχουν «χαθεί» από το εργοτάξιο.
Επειδή όπως είπα στη συνεδρίαση, είστε ο μόνος που πιστεύουμε ότι θα απαντήσει,
Παρακαλούμε να εξετάσετε το συγκεκριμένο θέμα.
Στην ίδια συνεδρίαση, όπου, για άλλη μια φορά, η πλειοψηφία ψήφιζε για προμήθεια καυσίμων, τονίσαμε ότι δε δικαιολογείται η παρουσία στο εργοτάξιο και ο ανεφοδιασμός ιδιωτικών φορτηγών και μηχανημάτων από τα καύσιμα του δήμου. Αυτό εμπίπτει ακόμα και στη λογική της λαθρεμπορίας καυσίμων.
Πάλι από το δήμο πληροφορηθήκαμε ότι αυτό γίνεται τακτικά, όπως ανέφερα στο Δ.Σ. συμψηφίζοντας έργα που δίνει η δημοτική αρχή απ' ευθείας σε ιδιώτες!!!
Προς επιβεβαίωση αυτών που από το δήμο μας μεταφέρθηκε σας επισυνάπτω φωτογραφίες της 6/3/2013.
Όπως αντιλαμβάνεστε, οφείλει η δημοτική αρχή με αποδείξεις να διαψεύσει αυτά που κυκλοφορούν στο δήμο και έχουν απογοητεύσει ακόμα και φίλους της.
Από εσάς ζητούμε να κινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες.
Για τα υπόλοιπα που αναφέραμε στο Δ.Σ. θα επανέλθουμε αφού πρώτα διαπιστώσουμε ότι πράγματι υπάρχει διάθεση από πλευρά της δημοτικής αρχής να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα.
Με εκτίμηση
Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Επικεφαλής της
ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας