Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι σε όλη τη χώρα θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί, φτάνοντας μέχρι και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, το Ικάριο πέλαγος, και τον νότιο Ευβοϊκό.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα μέχρι 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει του 34 βαθμούς Κελσίου.
newsbeast
Η ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Νήσου Κω.
''Γιατί αποφεύγει ο κ. Νικηταράς να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή συνεδρίαση απολογισμού για τα πεπραγμένα της περιόδου 2023-2024, όπως έκανε προεκλογικά; Φοβάται την αντίδραση του κόσμου;''
Το φετινό πρόγραμμα απαρτίζεται από 78 εκδηλώσεις.
Δείτε τις θέσεις!