"ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ
ΚΩ- ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΛΕΡΟ
Η πρώτη επίσκεψη έγινε στην Κω και ακολούθησαν επισκέψεις στη Ρόδο και τη Λέρο. Απόλυτη μυστικότητα και μόνο στην Κω συνάντησαν έναν τοπικό παράγοντα
Σε τρία νησιά της Δωδεκανήσου έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της τον τελευταίο καιρό, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουRodosalarm κλιμάκια της εν λόγω Υπηρεσίας επισκέφθηκαν τρία νησιά της Δωδ/σου από δύο φορές το καθένα –μία το Μάιο και μία την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες τρεις άνδρες της Αντιτρομοκρατικής επισκέφθηκαν το Μάιο την Κω, ενώ οι δύο άλλες επισκέψεις στα τέλη Ιουνίου έγιναν στη Ρόδο και τη Λέρο.
Στη διάρκεια των εν λόγω επισκέψεων δεν ήρθαν σε επαφή με καμιά τοπική αρχή και αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αντίθετα αποτελεί πάγια πρακτική της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να μην υπάρχει καμιά διαρροή οποιασδήποτε πληροφορίας. Μόνο στην Κω συνάντησαν έναν τοπικό παράγοντα που σημειωτέον δεν έχει σχέση με Αστυνομία, ή οποιαδήποτε άλλη συναφή Υπηρεσία.
Το τί ψάχνει η Αντιτρομοκρατική σε νησιά της Δωδεκανήσου κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει. Ίσως γίνει γνωστό το αντικείμενο των ερευνών της, αργότερα και εφ' όσον υπάρξουν αποτελέσματα, όπως συνέβη και με τη σύλληψη του Γιωτόπουλου της 17 Νοέμβρη στους Λειψούς και όλοι τότε έπεσαν από τα σύννεφα.
Σημειώνεται ότι και το 2012 η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε επισκέψεις στη Ρόδο, αλλά ποτέ δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι.
Rodosalarm
Επεκτείνεται το μέτρο για δαπάνες έως 16.000 ευρώ σε εργασίες και υλικά ανακαίνισης - Μείωση φόρου έως 3.200 ευρώ τον χρόνο για πέντε έτη, με ηλεκτρονικές πληρωμές και νόμιμα παραστατικά
Το επίδομα κυμαίνεται από 100 έως 800 ευρώ, ενώ για περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να φτάσει έως 1.200 ευρώ
Δημοτικά συμβούλια στη χώρα θα χορηγούν επίδομα για κάθε νεογέννητο παιδί, ενισχύοντας την οικογένεια και υποστηρίζοντας τη δημογραφική πολιτική μέσα από το νέο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025, στις 16:00, στον Κλειστό θόλο - γήπεδο μπάσκετ Καρδάμαινας.