Οι κύριοι Μαυροϊδάκος Κώστας, Γιάννης Διαμαντής και Αγαπίου Αντώνης τους οποίους ευχαριστεί δημόσια για την άμεση επέμβαση τους και την επιδιόρθωση της ζημιάς είναι οι μεν δύο πρώτοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ και ο τρίτος επιφορτισμένος από την ΔΕΥΑΚ.
Ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ τον οποίο καταγγέλλει ο κ. Σκουφεζής ότι η υπηρεσία του είναι απρόσιτη και ήταν χωρίς εργαλεία είναι ο κ. Μαυροϊδάκος Κώστας τον οποίο ευχαριστεί δημόσια που άμεσα πήγε επί τόπου και επιδιόρθωσε την ζημιά.
Ο κ. Σκουφεζής καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Κοινότητας για αδιαφορία και ανάρμοστη συμπεριφορά όταν γνωρίζει ότι ο Πρόεδρος πήγε επί τόπου, αργά το βράδυ, όταν διαπιστώθηκε η ζημιά και σε συνεργασία με την υπηρεσία καθόρισαν τη διαδικασία επιδιόρθωσης την επομένη, νωρίς το πρωί, με στόχο να μην διακοπεί απροειδοποίητα η παροχή νερού σε μεγάλη έκταση της Κοινότητας και επειδή η ζημιά ήταν μικρή.
Δυστυχώς τέτοιου είδους δημοσιεύματα και καταγγελίες, παρόλο που ενδεχόμενα προέρχονται από δίκαιη αγανάκτηση, υποκρύπτουν και σκοπιμότητες παραταξιακές, αδικώντας υπαλλήλους και πολίτες που προσφέρουν στα κοινά όπως τον Πρόεδρο της Κοινότητας και το σπουδαιότερο ανοίγουν τη διάθεση των επιτήδειων για την απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών και την παράδοση τους βορρά στους ιδιώτες.
Η μάχη που δίνει, αυτές τις ημέρες, σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση αφορά πρωτίστως τους ίδιους του πολίτες καθώς η σταδιακή αποψίλωση των υπηρεσιών της και το ξεπούλημα σε ιδιώτες θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους των υπηρεσιών και την μετακύλιση αυτού του κόστους στον απλό πολίτη και τον μικρό επιχειρηματία. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ως κοινωνία να παραμείνουμε ενωμένοι και αλληλεγγύη αν θέλουμε να επιβιώσουμε διατηρώντας την αυτοτέλεια και την αξιοπρέπειά μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών
Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους
Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας