Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ποδηλατική βόλτα που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Κώ από την πλ.ελευθερίας μέχρι τον υδροβιότοπο.
Αρκετοί ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Π.Ο.Κώ παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν ο κατάλληλος.Θα θέλαμε από την πλευρά μας
να ευχαριστήσουμε την Ελ.Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κώ που για άλλη μια φορά έδωσε το παρόν, αλλά και όλους τους ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην επισημάνουμε και κάποια πράγματα που δεν μας τιμούν σαν πολίτες της Κώ (...Κώς το νησί του ποδηλάτου). Αυτοκίνητα παρκαρισμένα σε εισόδους ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων
καθώς και σε ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες.Μηχανάκια και 'γουρούνες' παρκαρισμένα μέσα σε ποδηλατοδρόμους να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ποδηλατών (συνέβη και μικροατύχημα στον
παραλιακό ποδηλατόδρομο εξ αιτίας παρκαρισμένου μοτοποδηλάτου).
ευχαριστούμε για άλλη μια φορά
Π.Ο.Κώ
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας Κω ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του kosnews24, ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζήρας, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του ταμία της τοπικής οργάνωσης.
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Ανακοίνωση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κω.
Τα 8α Διογένεια πλησιάζουν και η Κως ετοιμάζεται, για όγδοη φορά, να κινηθεί σε ρυθμούς παράδοσης και Ποντιακού πολιτισμού από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου 2025!