Τελευταίος Χαιρετισμός της Ένωσης Ξενοδόχων Κω στον Κυριάκο Μπακάλογλου

Κοινωνια Παρασκευή, 12η Ιουλίου 2013
Τελευταίος Χαιρετισμός της Ένωσης Ξενοδόχων Κω στον Κυριάκο Μπακάλογλου

Τελευταίος Χαιρετισμός Ένωσης Ξενοδόχων Κω στον Κυριάκο Μπακάλογλου

Σαν Ένωση Ξενοδόχων Κω απευθύνουμε στον αγαπημένο μας Κυριάκο Μπακάλογλου ένα τελευταίο αντίο. Ο Κυριάκος Μπακάλογλου υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας, στο εμπόριο, στην ξενοδοχεία, στον τουρισμό. Πάντα διορατικός και ευέλικτος, προχωρούσε στις επιχειρήσεις του χαράζοντας την πορεία του με παραδειγματισμό.

Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν η ευαισθησία του για τον άνθρωπο, η συνέπειά του σε όλες του τις υποχρεώσεις, η ευγένειά του αλλά και το ότι κατάφερε να πορεύεται, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, συνδυάζοντας τη σοβαρότητα με το χιούμορ.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και επι σειρά ετών αντιπρόεδρός της. Το έργο του είναι αυτό έχει χαράξει την αιωνία του μνήμη.

Αγαπητέ μας Κυριάκο, ο κόσμος του τουρισμού αλλά και η κοινωνία μας γίνεται φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ &
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μηνάς Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνα Σβύνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
33 °C
Τρίτη, 24 Ιουνίου 4:19ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency