ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Στο δημαρχείο της Κω οι Δημοτικοί Αστυνόμοι.Δείτε φωτό & βίντεο από την συνάντηση

Πολιτικη Δευτέρα, 8η Ιουλίου 2013
Στο δημαρχείο της Κω οι Δημοτικοί Αστυνόμοι.Δείτε φωτό & βίντεο από την συνάντηση

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Κω στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΚΕΔΕ ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης για περαιτέρω συρρίκνωση των Δήμων με νέες απολύσεις σε πρώτη φάση σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών.

Η συμφωνία με την τρόϊκα, όπως αναφέρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, προβλέπει, έως το τέλος Ιουλίου να μπουν σε κινητικότητα 2.400 υπάλληλοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 2.000 από το υπ. Παιδείας και 50 υπάλληλοι από το υπ. Δ. Μεταρρύθμισης. Στη συνέχεια, για το ερχόμενο δίμηνο Αύγουστο-Σεπτέμβριο, η συμφωνία προβλέπει να μπουν σε κινητικότητα 3.500 δημοτικοί αστυνομικοί. Συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να επωμισθεί περισσότερο από το 50% της κινητικότητας.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, μετά τη συνάντηση που θα έχει σήμερα το μεσημέρι η ΚΕΔΕ με τον υπ. Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη.

Στον Δήμο της Κω υπηρετούν 30 δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Β. Δρόσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γιωργαρά για να συζήτησουν μαζί τους τα δεδομένα(όπως είπε ο κ. Δρόσος ο Δήμος της Κω θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξει με όσα μέσα διαθέτει).

Στελέχη της Δημοτικής Αρχής σχολίασαν στο kosnews24.gr: «Μεθοδεύεται πλέον απροκάλυπτα η πλήρης διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Όλοι πρέπει να σταθούμε δυναμικά απέναντι στα σχέδια της Τρόικας και δίπλα στους εργαζόμενους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά και απάνθρωπα. Πέρα από το πλήγμα που θα είναι τεράστιο για τους εργαζόμενους, το κόστος θα είναι τεράστιο και για τους Δήμους και ιδιαίτερα για τον Δήμο της Πάτρας όχι μόνο σε επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας ζωής αλλά και σε επίπεδο οικονομικό. Η Αυτοδιοίκηση είναι το σπίτι του πολίτη. Άν γκρεμιστεί, γκρεμίζεται ο σύμμαχός τους στον αγώνα της καθημερινότητας, αλλά και ένας θεσμός άμεσης δημοκρατίας».

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-22-160328.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Φαρμάκης

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Φαρμάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, σε ηλικία 67 ετών

stighmiotipo-othonis-2026-10-22-123504.png
Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για τη Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο

Ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε βαριά προσγείωση στο ελικοδρόμιο της Καλύμνου. Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας για προληπτικούς λόγους

viber_image_2026-10-22_11-06-17-778.jpg
Κάλυμνος: Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου – Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε απογειωθεί από την Κω πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο στρατόπεδο της Καλύμνου, με τους έξι επιβαίνοντες να εξέρχονται σώοι και καλά στην υγεία τους

astynomianew.webp
Κως: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Πυλί για ρύπανση του περιβάλλοντος

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Πυλί της Κω, καθώς είχαν εναποθέσει σε χώρο της περιοχής διάφορα απορρίμματα δημιουργώντας εστία μόλυνσης

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 6:42ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας