Τα αποτελέσματα για τις 58 θέσεις εποχικού προσωπικού 6μηνης απασχόλησης στο Δήμο της Κω.

Πολιτικη Σάββατο, 6η Ιουλίου 2013
Τα αποτελέσματα για τις 58 θέσεις εποχικού προσωπικού 6μηνης απασχόλησης στο Δήμο της  Κω.
Ολοκληρώθηκε, χθες, από τα στελέχη της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών η επίπονη διαδικασία αξιολόγησης των 260 αιτήσεων συνδημοτών μας για τις 58 θέσεις εποχικού προσωπικού 6μηνης απασχόλησης στο Δήμο της Κω.

Τα στελέχη του Δήμου μας κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια, δουλεύοντας ακόμα και εκτός ωραρίου ώστε οι άνθρωποι που προσλαμβάνονται να τοποθετηθούν το συντομότερο δυνατό στις θέσεις τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, κατά βάση, στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας.

Δυστυχώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τον αγώνα που καταβάλουμε όλοι μας, Δήμος και επιχειρηματίες, για την αναβάθμιση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος φροντίζοντας η πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού να γίνει τον Ιούλιο αντί του Μαρτίου με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που θα προσληφθούν να πληρώνονται και για τους μήνες εκτός τουριστικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε πως τα χρήματα που διατίθενται για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού προέρχονται από την τοπική φορολογία που καταβάλουν οι συνδημότες μας και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό και ως εκ τούτου απαιτούμε από την κυβέρνηση τον αναγκαίο σεβασμό στα χρήματα των συνδημοτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
shutterstock_2698394477_1.jpg
Ε.Ε.: Τέλος τα «duty free» δέματα από Shein και Temu – Στηρίζει η Ελλάδα

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 6:26ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency