Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη ξεκινά τη φετινή τουριστική σεζόν με την φιλοξενία δύο πολύ σημαντικών διοργανώσεων. Το ξενοδοχείο Iberostar Kipriotis Panorama θα ανοίξει τις εγκαταστάσεις του από τις 17/4 για να φιλοξενήσει ένα γκρουπ 700 Ισραηλινών επισκεπτών από όλο τον κόσμο που θα βρίσκονται στο νησί μας μέχρι 27/4 για να γιορτάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα το Kipriotis Village θα ξεκινήσει την λειτουργία του από 22/4 για να φιλοξενήσει το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενική Ιατρικής στο Kos International Convention Centre (KICC) από 27/4 έως 1η Μαΐου 2011. Το συνέδριο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Γενικής Ιατρικής με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας της. Στην σημαντικότατη αυτή εκδήλωση θα φιλοξενηθούν πάνω από 1.000 άτομα – σημαντικά μέλη της ιατρικής κοινότητας και οι συνοδοί τους - από όλη την Ελλάδα.
Το Βήμα της Κω
Παρά τις επανειλημμένες αναφορές κατοίκων προς τον δήμο, την αστυνομία και την εισαγγελία, ο χώρος συνεχίζει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
Το περιστατικό σημειώθηκε με αφορμή τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.
Θα απονεμηθούν τα Αριστεία και τα Βραβεία στους αριστούχος, καθώς και το Βραβείο με το επετειακό λεύκωμα «Βραβείο Σταμάτης Κ. Μανούσης».