Το γεγονός του βίαιου κλεισίματος της ΕΡΤ, της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θέτει ζητήματα δημοκρατίας και πολιτισμού της κοινωνίας μας. Κανένας δεν θα έλεγε όχι στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση της ΕΡΤ! Η απόφαση της κυβέρνησης όμως εντάσσετε στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής απαξίωσης και της υπολειτουργίας κάθε συλλογικού και δημόσιου αγαθού. Εντάσσεται στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων λειτουργιών ! Στο πλαίσιο του σκληρού έλεγχου της πληροφόρησης για την άσκηση της σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής της!
Όμως η κρατική-δημόσια τηλεόραση είναι μια όαση ποιότητας μέσα στην πολιτιστική έρημο των ιδιωτικών συχνοτήτων. Σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος υπάρχει δημόσια ραδιοτηλεόραση. Είναι απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας. Η Ελλάδα από σήμερα είναι πιο φτωχή σε πληροφόρηση και ψυχαγωγία!
Γι αυτό ζητούμε να συζητηθεί προ ημερησίας διατάξεως και να εκδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση για την άστοχη απόφαση της.
Για την Σ.Ε. Μ. Χατζηαντωνίου δημ. συμβ.
Η συγχαρητήρια επιστολή της κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη.
Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής