Συγκέντρωση στις 20:30 στην πλατεία Ελευθερίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Πολιτικη Τετάρτη, 12η Ιουνίου 2013
Συγκέντρωση στις 20:30 στην πλατεία Ελευθερίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ
ΘΕΜΑ: '' η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι στοιχείο δημοκρατίας και πολιτισμού και δεν κλείνει!''

Καλούμε τους πολίτες στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα το βράδυ στις 20.30μμ να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης!
Κανένας δεν θα έλεγε όχι στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση της ΕΡΤ! Η απόφαση της κυβέρνησης εντάσσετε στα πλαίσια της απαξίωσης και της υπολειτουργίας κάθε συλλογικού και δημόσιου αγαθού. Δεν στρέφεται κατά της κρατικής ράδιο-τηλεόρασης αλλά κατά του δημόσιου χαρακτήρα της! Εντάσσεται στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης των πάντων! Στο πλαίσιο του σκληρού έλεγχου της πληροφόρησης για την άσκηση της σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής της!
Γι αυτό πρέπει να αντισταθούμε!
Ο πολιτικός κόσμος σκότωσε την ΕΡΤ. Όπως σκότωσε γενικότερα την ενημέρωση. Πρώτα με τους διορισμούς των ημετέρων στις διοικήσεις, τις προσλήψεις των δικών τους δημοσιογράφων, τις παρεμβάσεις τους στην ενημέρωση, στο κόψιμο εκπομπών στον έλεγχο των ειδήσεων κλπ. από τα κόμματα εξουσίας!

Οι κομματικά διορισμένες διοικήσεις, οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, οι διορισμένοι από τα κόμματα άσχετοι με τη δουλειά που μαθαίναμε τα ονόματα τους σε καταλόγους που αποδείκνυαν ότι εισπράττανε μέχρι προχθές ως και 350 ή 400.000 το χρόνο για να είναι, λέει, «Σύμβουλοι»!

Στην ΕΡΤ όμως δουλεύουν άνθρωποι μεγάλη τεχνογνωσία, καλοί επαγγελματίες, επιστήμονες, και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού. Υπήρχαν κι αυτοί που δεν γνώριζαν κατά που πέφτει το ραδιομέγαρο. Η λύση που επιλέχτηκε αφορά όλους και όχι μόνο τους δεύτερους!

Όμως η κρατική τηλεόραση ήταν μια όαση ποιότητας μέσα στην πολιτιστική έρημο των ιδιωτικών συχνοτήτων. Σε οποιοδήποτε δυτικό κράτος υπάρχει δημόσια ραδιοτηλεόραση. Είναι απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας. Η Ελλάδα από σήμερα είναι πιο φτωχή σε πληροφόρηση και ψυχαγωγία!
Ομάδα πρωτοβουλίας για την σημερινή διαμαρτυρία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250621_192851_copy_1600x1200.jpg
Γάμος υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar στην Κω

Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-163039.png
Με επιτυχία υλοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα των διαπραγματευτών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Κυριακή, 22 Ιουνίου 10:33ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency